Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineVers (FB+SRV) (24/7) (Dedyk) (50 slotow) (1.2.5)

milten22PL*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OPIS:

Nowe oblicze serwera MineVers, to jest to czego pragniesz, najlepszy serwer na skale Polski

Tutaj są dzialki za jedyne 1000$

Możliwość kupna konta VIP lub SVIP

INFORMACJE:

- Sloty: 50

- Typ serwera: FB

- pvp-on (w miescie off)

- moby wszystkie: on

- wersja 1.2.5

- IP: 194.50.157.12

- IP TS2: 194.50.157.12

Dynamiczna mapa:

http://194.50.157.12:8123/#

SPIS WARPOW:

- /warplist

KOMENDY I CZYNNOSCI:

komendy i czynnosci dla graczy:

- /warplist

- /warp <nazwa>

- /sethome

- /home

- /jobs

- /spawn

- sklepy

- dzialki 15x15 (platne)

komendy i czynnosci i itemy dla vipa:

- interface: Gracz

- kolorowe tabliczki

- dzialka 30x30 (darmowa)

- 10,000.00 Dollars

- 11zl SMS lub 5 zl przelewem

- kontakt gg:33770533

komendy i czynnosci i itemy dla Svipa:

- interface: Vip, Gracz

- /mc = magiczny dywan

100,000.00 Dollars

- dzialka 50x50 (darmowa)

- 17zl SMS lub 10zl przelewem

- kontakt gg:33770533

ADMINISTRACJA:

- [Owner]Milten

- [admin]WOLNEMIEJSCE

- [budowniczy]MissQ

- [budowniczy]Luba

- [superMod]Dawidmce

- [Moderator]TomcikPL

- [JuniorModerator]DanioxD

</nazwa>

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

@Refresh

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

NOWA MAPA

KONTAKT:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@REF all naprawione WBIJAC

KONTAKT:

Opublikowano

@Refresh

KONTAKT:

Opublikowano

SSC beda pozniej

Wszystkich serdecznie zapraszamy, mila ogarnieta administaracja

KONTAKT:

Opublikowano

Kurde ludzie. Tak ciężko zrozumieć?

Survival - przetrwanie , brak działek warpów i innych szmelców.

FB. - Każdy ma przydzielony teren, warpy i eventy.

Serwa nie polecam...

Opublikowano

eventy aktywne zapraszamy

KONTAKT:

Opublikowano

dzialki naprawione

KONTAKT:

Opublikowano

*Poprawione bugi z dzialkami i miastem i sklepem

KONTAKT:

Opublikowano

PRZEPRASZAMY Za PROBLEMY!!!

KONTAKT:

Opublikowano

@Ref

KONTAKT:

Opublikowano

Najlepszy serwer na skale polska moze i dalej

ref

KONTAKT:

Opublikowano

odnawiamy

KONTAKT:

Opublikowano

No to Reload

KONTAKT:

Opublikowano

Ludzie nie grajcie tutaj. Jedyna Ogarnieta osoba tu byl Admin Mazin chodz zostal wychuj. przez Miltena. z Dzisiejszej rozmowy wynikalo ze mazin sprzeciwil sie miltenowi i kazal odebrac superVipa graczowi ktory nie zaplacil na serwer tylko " zapchal Dupe Pizza". Jesli wlasciciel daje SuperVip za Free to dla jednych fajnie a jak sie sprzeciwy ktos to trudno. Jeszcze z rozmowy wynikalo ze milten daje na "TEAM" ludzi z swojego otoczenia nie pytajac sie innych gdzyz jest Admin . Mod i jiuniormod a o takie zeczy lepiej zapytac H@ ( Tylko gdzie on jest) . Dla niego

-Owner - Wlasciciel

-H@ - Admin z Head na koncu

-Admin- Ktos jak mod

-MOd poslaniec

-JuniorMod Przydupas

Dla mazina

-Owner - Grupa dodana przez podniecajacego sie Miltena

-H@ Osoba dowodziaca adminami

Admin - Osoba pomagajaca innym

Mod - Osoba zajmujaca sie dzialkami

juniormod Pomocnik moda

a budowniczy Osoba pomagajaca w budowaniu

Moim zdaniem ten serwer Padnie bez mazina i jak kutas znaczy milten bedzie rozdawal budowniczego komus kto zalal mnie i miasto 3x. Chodz mazin byl wtedy jeszcze juniorMod to zabral sie za budowe miasta i zbudowal wszystko , chodz gracze go nie doceniali. Oczywlicie Milten przypisal sobie wszystko. Pozdrowienia Infinity

Opublikowano

Ludzie nie grajcie tutaj. Jedyna Ogarnieta osoba tu byl Admin Mazin chodz zostal wychuj. przez Miltena. z Dzisiejszej rozmowy wynikalo ze mazin sprzeciwil sie miltenowi i kazal odebrac superVipa graczowi ktory nie zaplacil na serwer tylko " zapchal Dupe Pizza". Jesli wlasciciel daje SuperVip za Free to dla jednych fajnie a jak sie sprzeciwy ktos to trudno. Jeszcze z rozmowy wynikalo ze milten daje na "TEAM" ludzi z swojego otoczenia nie pytajac sie innych gdzyz jest Admin . Mod i jiuniormod a o takie zeczy lepiej zapytac H@ ( Tylko gdzie on jest) . Dla niego

-Owner - Wlasciciel

-H@ - Admin z Head na koncu

-Admin- Ktos jak mod

-MOd poslaniec

-JuniorMod Przydupas

Dla mazina

-Owner - Grupa dodana przez podniecajacego sie Miltena

-H@ Osoba dowodziaca adminami

Admin - Osoba pomagajaca innym

Mod - Osoba zajmujaca sie dzialkami

juniormod Pomocnik moda

a budowniczy Osoba pomagajaca w budowaniu

Moim zdaniem ten serwer Padnie bez mazina i jak kutas znaczy milten bedzie rozdawal budowniczego komus kto zalal mnie i miasto 3x. Chodz mazin byl wtedy jeszcze juniorMod to zabral sie za budowe miasta i zbudowal wszystko , chodz gracze go nie doceniali. Oczywlicie Milten przypisal sobie wszystko. Pozdrowienia Infinity

Bez urazy, ale ty masz tam niezle nasrane, jak chcesz wiedziec Mazin jest u nas dalej, a co najlepsze nie biore nieogarow do teamu, MissQ wzielem jako budowniczego, bo buduje fajnie i Mazin sie zgodzil, Luba chcial adma, ale mu nie dalem, poniewaz wkurwil mnie, przez to ze dal dla graczy all Permissions przez przypadek, teraz ma budowniczego bo wykul all na pamiec i buduje lepiej, nie dalem mu admina, poniewaz Mazin by sie wkurzyl, a mi sie wydaje ze Budowniczy dla niego wystarczy. A co do rang to Owner czyli Wlasciciel, a ja mam nie tylko serwer an glowie tylko owiele wiecej spraw i ciezko mi wszystko ogarnac, wiec zrobilem range HeadAdmin, ktora ma miec Mazin, ale jeszcze na nia nie zasluzyl, Jakbym bym czesciej na serwerze to tylko bylby H@, ale jak ja mam caly hosting do ogarniecia i wiele innych spraw to ja dziekuje, wtedy to bym byl jakims No-Life i jeszcze co do tego SuperVipa to on mial go juz od 6 miesiecy i nikomu nie przeszkadzalo i zaplacil mi za niego az 50zl tylko ze ja jestem jego przyrodnim bratem to pozniej poszlismy na pizze, ale i tak ma teraz range Zasluzony, poniewaz dla Mazina sie nie podobalo ranga SuperVip. I prosze mi nie wkrecac takich bzdur jak wyzej i nie pisac na forum ze jestem dzieciakiem i jakims kutasem i nie ogarem itp no i ze pisac nie umiem, bo mam swoje prawa i ktos moze tego pozalowac. Dziekuje za przeczytanie odpowiedzi. Milten

KONTAKT:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...