Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

beem11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałbym sie dowiedziec jezeli gram na dmg na jednym koncie na osobnym adresie email to gdy zbanuja mi jedno to tez poleci 2 konto>?

Opublikowano

Kłóciłbym się ponieważ niektórzy twierdzą że można dostać bana nawet poprzez przekazywanie na handlu kradzionych itemów - BZDURA!

Jeżeli masz 2 osobne konta na 2 osobnych e-mailach to nie ma szans aby zostały zbanowane jednocześnie, ale jeżeli strułeś życie jakiemuś GM mówiąc mu że jest taki, sraki i owaki ;] to mógłby się zemścić i zbanować wszystkie konta, na które logowano się z jednego adresu IP - ale w innym przypadku masz luza ;)

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

Tak Jak UP Powiedzial. Gm Raczej Nie Może Tego Zrobić. A Co Do Bezpieczeństwa IP To Ściągnij Sobie Zmieniacz IP. Ja Tak Robilem.PzDr.

moja-sygn_rxassap.jpg
20 postów [v]100 postów [x]
40 postów [v]130 postów [x]
50 postów [v]160 postów [x]

70 postów [x]200 postów [x]

Opublikowano

Kłóciłbym się ponieważ niektórzy twierdzą że można dostać bana nawet poprzez przekazywanie na handlu kradzionych itemów - BZDURA!

Jeżeli masz 2 osobne konta na 2 osobnych e-mailach to nie ma szans aby zostały zbanowane jednocześnie, ale jeżeli strułeś życie jakiemuś GM mówiąc mu że jest taki, sraki i owaki ;] to mógłby się zemścić i zbanować wszystkie konta, na które logowano się z jednego adresu IP - ale w innym przypadku masz luza ;)

Na PLu jak cisniesz na hackach i cie przylapia to konta powiazane leca na 95% . Nawet jak sie bedziesz wyklocac ze masz IP jak pol osiedla i grasz z kolegami ktorzy ci daja itemy to nic nie da. Dlatego tak mozna bana na miche zalapac za free

Opublikowano

Jest praktycznie 99% ze masz bana na ip . Ja go dostałem sam i teraz 2 konta poszły na marne ale proszę support o od banowanie bana na IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...