Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak grać czołgiem T1 ?

eloss99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Nie ogarniam tego czołgu w kółko padam , u KW nawet na strzał. Napiszcie mi jakieś porady jak tym grać żeby lepiej mi szło. Dzięki

---- Grał ktoś z Was tym czołgiem , jaka jest Wasza opinia i ocena tego czołgu?

Opublikowano
unikaj walk 1vs1

Eeeee? T1 często jest na górze. To wymusza grę 1vs5-6. Team nawet palcem za ciebie nie wyjedzie, staraj się trzymać za osłonami i stwarzać dogodną sytuację dla snajperów. Nie pchaj się do przodu, powoli się przesuwaj.

Ćwicz Ćwicz Ćwicz. Bez wprawy nic nie ugrasz.

Opublikowano

Wiem że sam bez teamu nie dam rady , dlatego zawsze jade z jaka grupa czolgow tak po srodku żeby nie byc ani 1 ani ostatnim.

Opublikowano

Wiesz.. Amerykanie maja to do siebie, ze maja magiczny pancerz :) Osobiscie preferuje jak czolg ma mobilnosc, dlatego glownie gram medami. Jako, ze t1 jest sprawny w ruchu miejskim ( sprawnie wykreca ) lubie sie nim bawic w spotera, a dzialo na prawde potrafi przebic wiecej niz sie ludzia zdaje :) ale ogólnie nie daj zajsc sie od boku.. najlepiej wystawiaj sama wierze :)

kowalesko.png

If You Get Ban, Don't Worry , Don't Cry Take Anfa And Fly!!

http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf

Opublikowano

Oj tym czołgiem nigdy sam na sam jak już musisz to staraj się aby nie walił ci w bok i tył ... Nigdy nie jedź z przodu jedź mniej więcej w środku grupy ;]

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Ja bym radził zostawić t1 i pójść w dużo przyjemniejsze medy (M4A3E2) i potem na M6, albo M4a#E8 i iść dalej w T20.

Jumbo jest straszny, dodali go w momencie jak wbiłem expa na e8 i się skusiłem, najgorsze co mogłem zrobić. Wolny, t5+ penetruje od frontu go mimo "mocnego pancerza", brak odpowiedniej lufy m1ax nie nadają się na tak ciężki czołg a 105 się nie sprawdza po patchu.

Opublikowano

Jest dobra, ale tylko na 7 tierze. Grając T32 ze 105 jest niezwykle wymagające i zależne od szczęścia.

1wsza zasada T1: unikaj walk 1v1 z kv a szczególnie z posiadaczami troll guna, ponieważ zabija 1 hitem. Najlepiej nim grać podobnie jak ciężkim medem, poznieważ do wymiany ognia z innymi HT nie nadaje się zbytnio, działo dinguje.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Dobra ulepszyłem ten czołg , nauczylem sie nim grac czasem rozwalam po 4/5 czołgów w walce. Odblokowałem m6 . Dzieki za pomoc przydało się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...