Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Różnica między Draft i Ranked Solo

kwojt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pytanie takie jak w temacie: Czym się różni Solo Ranked od Draftu? Na razie nie widzę żadnych różnic :) Gdyby ktoś mógłby mi to wytłumaczyć, byłbym wdzięczny :)

userbar.png
Opublikowano

Drafta można grać jeżeli masz kupione minimum 14 postaci więc możesz na każdym lvl jeżeli masz 14 postaci chyba nie liczy się rotacja

Opublikowano

@up

Dokładnie ale rotacja się liczy, musisz mieć kupione 4 postacie i możesz grać z byle jakim level'em.

wobqx.jpg
Opublikowano

Na rankedach niskiego elo jest więcej trolli, a na normalu często masz meta 2-1-2 itp. :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ale ja wole pograc, mimo ze mam 30lvl, na drafcie, bo jest wyzszy poziom a na rankach tylko sie denerwuje ze spadam przez dzieci na 700elo.

Opublikowano

Cześć, pytanie takie jak w temacie: Czym się różni Solo Ranked od Draftu? Na razie nie widzę żadnych różnic :) Gdyby ktoś mógłby mi to wytłumaczyć, byłbym wdzięczny :)

za wygrany ranked masz elo wyzsze ranking i potem na koniec sezonu sa nagrody...
Opublikowano

Taka jest różnica że na drafcie banuje się postacie tak jak na rankedzie.Ale jeśli przegrasz lub wyjdziesz z kolejki to nie tracisz ELO i na drafcie możesz grać na każdym levelu.

Opublikowano

Taka jest różnica że na drafcie banuje się postacie tak jak na rankedzie.Ale jeśli przegrasz lub wyjdziesz z kolejki to nie tracisz ELO i na drafcie możesz grać na każdym levelu.

no nie tak na każdym o_O chyba, że masz zamiar na 1lvlu dokupić 6 postaci za RP :) musisz mieć 16 championów (wystarczy 6, a 10 z rotacji - ważne, żeby było 16 dostępnych)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...