Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KAMER MOD NA ELITEMT2

Sloik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zaaktualizowanego clijenta elitemt2 i kamera zaaktualizowanego ale nie mam wierzchowca na elite są nowe i nie mam jak dropić da się to zmienić.

Opublikowano

Memento Mori, ja też mam ten sam problem co autor, czy możesz wytłumaczyć szczegółowo jak to zrobić by działało wszystko jak należy?

Proszę o zdjęcie kilku %, tak bardzo staram się pomagać...

Sygna.png

Robię sygnaturki i nie tylko ;) Pisać GG: 38671478 !

Opublikowano

Chodzi o pliki item_proto i mob_proto w folderze mod - to one odpowiadają za to, że client "widzi" itemki i potwory. Często zdarza się tak, że nie widzimy np. żadnego potwora, czy nowych itemków. Musimy wtedy zmienić lokalizacje tych 2 plików na odpowiednią. Musicie zdobyć te 2 itemki pasujące do serwera, na którym gracie. Postaram się dziś poszukać w cliencie gdzie one mogą się znajdować.

@edit

W ConnectHelper można ustawić jedynie item_proto - musiało mi się coś pomylić, przepraszam. Moby muszą być gdzie indziej, ale aktualnie nie mam pojęcia gdzie, postaram się coś poszukać.

Opublikowano

przeszukałem przez wyszukaj w nażędziach windows i nie mam żadnego pliku mob_proto w całym clijencie elite czy morzna go z kądś pobrać

Opublikowano

Memento Mori dzięki za podpowiedź już zrobiłem to. Po prostu wszystkie pliki z folderu pack skopiowałem do folderu mod i tyle. Pieczęci nie widać ale jak na zwykłym klijęcie damy ją na np. F4 to na kamermod normalnie działa ;) można zamykać

• 10 miesięcy temu...
Nowicjusz
Opublikowano

a mozesz z mounta (wierzchowca) bic , ja widze wszysko nawet zbroje bizuterie na EliteMt2 na modzie, ale mam problem bo nie dziala mi bicie z mountów. mam najnowszego kamermoda + conecthelpera ze starego chyba 2010 sf pododawalem pliki z clienta do folderow mod i pack z oryginalu ale mimo iz widze mounta pieczec moge wsiasc nie moge dawac dmg. uzylem joz wszystkich klawiszy + mysz i nic. Najgorsze jest to, iz skile z konia dzialaja (fake:/) bardzo prosze o pomoc za pomoc odwdzicze sie chojnie +/- wzaleznosci co kto woli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...