Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memento Mori :)

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Nie moge podać linku do forum ze względów bezpieczeństwa.

//Na screenie widniał adres innego forum.

Opublikowano

Coś mi tu śmierdzi podróbą... -.-

ps. piszesz że ze względów bezpieczeństwa nie podasz linka do forum a w sygnie ma do nich link, gratz rozumu.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Login jestem prawie na 100% przekonana, że to nie jest konto "naszego" Memento Mori, tylko ty je założyłeś w tym celu, by on nie dostał posady Kida Mt2, o która tak się bardzo starasz pisząc cały czas do mnie na pw, ze chcesz napisać wcześniejszą aplikacje bo ktoś Ci zajmie miejsce.

Czemu tak uważam? Po pierwsze potrzeba tutaj trochę psychologii, kto robi sobie konto na forum w sygnie wpisując adres innego? Zwykły blef, by pokazać, że niby nienawidzi MPC. Druga sprawa to data rejestracji...hm...dzisiejsza?

Nieładnie login, nieładnie...

Opublikowano

Może i spam... Ale pisze się NIEŁADNIE :) Bo ładnie to przymiotnik.

Jeśli dostanę %, trudno, takie coś mnie bije w oczy.

//Dziękuje:D

A proszę i dziękuję za wyrozumiałość jednocześnie ^^

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Nie poniżę się do tego stopnia aby podrabiać ss. Jestem uczciwy i nie podrobiłem ssa. Nie założe tam konta i nie mam zamiaru zakładać. I tak za dużo ludzi przeszło na inne fora.

Nie ciesze się z tego powodu. Ale jest mi też przykro, że mnie o to podejrzewacie.

Coś mi tu śmierdzi podróbą... -.-

ps. piszesz że ze względów bezpieczeństwa nie podasz linka do forum a w sygnie ma do nich link, gratz rozumu.

podałem link do strony G. Modowi.

Nie wiem czemu ale nie mogłem zmienić tego ss'a zamazałem link strony lecz nie zapisał się nie wiem czemu.

Jestem zły i pisze głupoty, że podrobiłem ss...

Jeżeli nie jesteście na tyle dorośli żeby mnie zrozumieć to wole już się więcej nie udzielać na tym forum.

Opublikowano

w 100% to ty. Czas online : 2 minuty... Dziwne ,od razu po zarejestrowaniu się , napisał posta a ty go od razu zgłosiłeś. Czy to jest logiczne?...

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Up@ może założył konto coś go zdenerwowało na mpcforum i zaczął wypisywać głupoty.

Może niech któryś z G. Modów lub Admin napisze do Admina tego forum z prośbą o zbanowanie użytkownika.

Opublikowano

Nikt nie napisał, że podrobiłeś ss'a, tylko, że podany przez Ciebie na screenie profil, jest podróbą. Jakoś dziwnie mi to wygląda, by Memento Mori w dzień składania aplikacji na kid moderatora działu MT2, zakładał konto na innym forum, dodatkowo w sygnie umieszczając informacje, jak bardzo nienawidzi mpc. Dochodzą do tego jeszcze twoje wiadomości do mnie na pw, w których błagasz, byś mógł napisać wcześniejsza aplikacje bo boisz się, że ktoś inny dostanie kid moderatora przed tobą.

Mniejsza zajmie się ta sprawą i zobaczymy, czyje to konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...