Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] El Camino vs BMW Z4 Coupe

dupekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam BMW Z4 M COUPE, ale chcę kupić dodatkowo Chevrolet El Camino SS.

Teraz nasuwa się pytanie co jest lepsze do wyścigów. Ja nie lubię mieć dwóch podobnych samochodów. Wolałbym mieć po jednym z każdej klasy, ale ...

Czy jeżeli ulepszę El Camino to będzie lepsze od BMW w wyścigach ? To BMW będzie już bezużyteczne. A tak nie chcę ... Najlepiej El Camino tylko do All In a BMW do wyścigów ;D

Więc czy El Camino mogę wykorzystywać zamiast BMW ?

El Camino (W sklepie)

Moc: 510 Przyśpieszenie: 491 Prowadzenie: 468

BMW (moje)

Moc:406 Przyspieszenie: 386 Prowadzenie: 401

I czy El Camino dobrze skręca ;dd

.

Opublikowano

El Camino ulepsz a co do BMW pomyłkę masz bo nie "M4" tylko "Z4" nie wydawaj już nic do BMW to nie ma sensu..

Opublikowano

No El Camino to teraz jedno z najlepszych aut T2 jak i do wyścigów i do pościgów drużynowych.Opłaca się kupić El Camino bo jest lepsze od BMW Z4.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

nom potwierdzam ^^ el camino dobry wózek jak za taką cenę... niczym nie podobne do z4... ogromna moc i do tego dodatkowy ciężar przy zderzeniu rewelacja a do tego dźwięk... po prostu orgazm :)

@edit muscle na zakręty trolololololololol nie no wyrabia całkiem ;)

Opublikowano

Moje zdanie:

auto jest dobre, super na pościgi. Jedno z najlepszych aut t2. Jeżeli będziesz jeździł na pościgach, to szczerze go polecam

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

El Camino jest o niebo lepsze od Z4 , ale wkurzyli mnie bardzo dodając go za IGC . Ja ten wóz kupiłem za 2100 boost+felgi i częsci , a Ci go teraz dają za 250k . Jeszcze wtedy El Camino było unikatowe , mało kto nim jeździł natomiast teraz pół serwa go ma , na szczęście jest dobrze ztunningowany i El camino za IGC bije na głowę.

nfsw_FEBERGE.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...