Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Niezdecydowanie

StoProֆ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam problem z wyborem którą ścieżką iść.

1. Kupić PzIV i iść w strone Tiger'a lub Tigera P

2. Kupić Wolverine i iść w strone Slugger lub Hellcat

Prosze o rade co kupić i w którą strone iść tym czołgiem ;]

Licze na szybkie odpowiedzi ;] Za każdą sensowną propozycje nagradzam lajkiem.

sygn3nas.png

mca.png

Opublikowano

Poradzić w co iść to nie da się. Możemy co najwyżej opisać czołgi, a wyboru musisz dokonać sam.

Każdy czołg jest dobry jak się umie nim grać. Wszystko zależy od tego jaki typ gry wolisz.

Tygrys ma bardzo dobry stosunek mocy do masy i dobre działo, a tygrys porsche jest identyczny z tym wyjątkiem, że ma potężny przedni pancerz i jest trochę wolniejszy.

Tygrys II ma dobry przedni pancerz, dobre działo, i ma dobry stosunek mocy do masy. Główną wadą jest mała prędkość maksymalna wynosząca 27 km/h.

VK4502 ausf. A (ten pierwszy) jest naprawdę rzadkim widokiem jak zresztą reszta czołgów z tej linii. Nie wiem czy to wynika z tego, że trzeba brnąć przez gówno o nazwie Pzkpfw 38 Na, czy może są według ludzi słabe. Co do czołgu to jest on czymś pomiędzy czołgiem średnim, a ciężkim. Dobra prędkość maksymalna i zwrotność. Działo całkiem dobre. Dużo o tym czołgu napisać nie mogę, bo jak już wspominałem rzadko się z nim naprawdę spotykam.

No to masz opisane trochę niemieckie ciężkie, niszczycieli amerykańskich mi się nie chce już opisywać. Sam gram tygrysem II i jestem naprawdę z niego zadowolony. Ten czołg naprawdę budzi we mnie respekt i go gorąco polecam! ;)

Opublikowano

Dzięki za wypowiedź, masz lajka. Poczekam jeszcze może ktoś mi opisze jeszcze niszczyciele usa, ale napewno mi rozjaśniłeś droge ;D

sygn3nas.png

mca.png

Opublikowano

Dzięki za wypowiedź, masz lajka. Poczekam jeszcze może ktoś mi opisze jeszcze niszczyciele usa, ale napewno mi rozjaśniłeś droge ;D

To zależy czy chcesz grać niszczycielem co ma może i mocniejszy pancerz ale musi przodem stać czy niszczyciela trochę gorszego ale co może walić w każdą stronę.

Co do sluggera czy Hellcata to Slugger ma mocniejszy pancerz i jest wolniejszy. Hellcat ma pancerz jak T1 ale za to jest szybki ;p

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...