Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z M2 Bob 1.2

Ludwik1922

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drodzy użytkownicy. Mam mały problem z ww. programem. Mam taką przypadłość, że włączam bota, blokuję HS i wszystko gra tylko, że gdy włącza mi się Metin2, i później drugie okienko z funkcjami bota, to pogram kilkanaście sekund i wszystko się wyłącza, a M2 Bob się restartuje. Proszę o pomoc. Z góry dzięki. Pozdrawiam Ludwik1922

Pomogłem?

Daj "like", to nie boli.

Z problemami pisz na PW.

Opublikowano

pobierz sobie calego metka odrazu z hs zablokowanym i z botem zrobionym znajdziesz na forum ja tak zrobilem

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

Hola, zauważyłem że nie wszystkim działa jeżeli blokują HS'a więc najlepiej tego nierób (M2bob sam go blokuje)

A tak poza tym sprawdź czy dobrze powpisywałeś numer serwa (pamiętaj że jak wpisujesz nr. serwa to zawsze musisz wpisać i 1 mniejszą liczbę)

Jak grasz na serwerze 1 to wpisujesz 0 jak na 2 to 1 itd. Podobnie z wyborem postaci - zaczyna się od 0 do 3, kanały normalnie 1 - 4

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...