Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wbudowana strona pliki serwerowe by taki_niesmialy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz mam pewien problem korzystam z plikow Taki_niesmialy i posiadaja one wbudowana strone. Do tej strony kazdy moze sie polaczyc jednak jest ona taka sobie i nie ma cpatcha w rejestracji wiec chcialem ja zmienic. Tak wiec przez fillezila ja wyjalem i podstawilem darmowy szablon ktory znalazlem pod serwer z hamachi( najpierw wpisalem tam ip wewnetrzne 192.167,,,) i tak owszem strona dzialala ale poza mna nikt nie mogl na nia wejsc. Tak wiec postanowilem zmienic ip na swoje normalne i wtedy ani ja ani nikt nie mogl tam wejsc :/ a na tej stronie podstawowej to dziala czy mogl by mi ktos poradzic co z tym faktem dalej ? ew podac jakis tut ( dzialajacy ).

Dodatkowo jesli ktos chce zobaczyc jak wygladaja pliki tych stron to moge zuploadowac paczke.

Licze na pomoc pozdrawiam.

słaby jestem w te miecze...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam otoz mam pewien problem korzystam z plikow Taki_niesmialy i posiadaja one wbudowana strone. Do tej strony kazdy moze sie polaczyc jednak jest ona taka sobie i nie ma cpatcha w rejestracji wiec chcialem ja zmienic. Tak wiec przez fillezila ja wyjalem i podstawilem darmowy szablon ktory znalazlem pod serwer z hamachi( najpierw wpisalem tam ip wewnetrzne 192.167,,,) i tak owszem strona dzialala ale poza mna nikt nie mogl na nia wejsc. Tak wiec postanowilem zmienic ip na swoje normalne i wtedy ani ja ani nikt nie mogl tam wejsc :/ a na tej stronie podstawowej to dziala czy mogl by mi ktos poradzic co z tym faktem dalej ? ew podac jakis tut ( dzialajacy ).

Dodatkowo jesli ktos chce zobaczyc jak wygladaja pliki tych stron to moge zuploadowac paczke.

Licze na pomoc pozdrawiam.

A gdzie ty znalazłeś w fillazilla tą str bo ja szukam. Czy możesz ścieżkę dodać ?
Opublikowano

ip ma być na localhost...

btw,

muszą być połączeni przez hamachi by wejść

i odpalony port 80 w port mapie.

zawsze przed wgraniem

#etc/rc.d/netif restart

po wgraniu stronki

najlepiej zresetować demon apache poleceniem

#usr/local/etc/rc.d/mysql-server restart

Opublikowano

/usr/local/www/apache22/data/

Topic:

Jak masz wewnętrzne ip to nikt nie wejdzie oprócz Ciebie. Musisz posiadać zewnętrzne ip.

Dzięki kolego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...