Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE Droper do m2, a później do pvp/gry.

xPatryk2011x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem w końcu zrobić porządnego dropka do m2.

Zastanawiam się między Bodziakiem a WPkiem.

Do gry mam suracza wp który jest główną postacią i mentala 55 moja poprzednia posatć (czytam skile).

Różnice między wp-body:

Aura daje ok 10 obraże więcej ale brak w niej % absorbacjii.

Dzięki berkowi wali szybko ale dodatkowe obrażenia, natomiast zbrojka daje na m1 60 deffa.

Skili nie zamierzam czytać dopóki nie zrobie na G surce.

EQ bd miał:

Rib +9 śr 20 (można zamienić na fms)(już mam)

Śmiertelka +9 (zamienie moją smoczke +9)

Ebo +9

Srebrna +9

Buty 1k

Naszyjnik 1k

Żelak +7

Niby chcę bodego bo wpka już mam. Bodym grałem ale max do 30 lvl.

A dodam że pójde do v2 i podexpie dropka do pewnego lvlu.

Pytania:

1. Czym szybciej rozwale metka z w. podanem eq?

2. Jak pakować staty z odanym eq.

3. Sprawdzone reklamy sponsorpay za które dostane 11SM ( są poradniki ale nieaktualne)

4. Ile dopłaty wezne max (ja dam smoczke +9 kd +3, dostane śmierte+9 kd +3 ) phobos

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Najlepiej graj tym bodziakiem, aura i berek są idealne na metki.

1. Szybciej bodziakiem, gdyż rib więcej dmg.

2. 2 siła 1 wit

3.

http://www.mpcforum.pl/topic/467843-tutspis-dzialajacych-sposobow-na-darmowe-smocze-monety/

4. 30-50kk

Opublikowano

Czekam na dalsze wypowiedzi...

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Bodziak lepszy do m2 ^^ Wbijasz mu 35 lvl robisz boja wbijasz berka i aure na m i metiny w m2 lecą w pare sekund na boju ^^. A i dawaj w full siłe jak będziesz mieć itemy do hp bo moby w m2 raczej za dużo nie biją ;)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wybierz bodego. Nie potrzeba miec az tak pro eq aby rozwalac metki w m2. Bodym troszke szybciej bys ubijał metka. To co ze WP ma zbrojke? Nie potrzebna jest duza ilosc defa. A przy uzycia berserka duzo nie bedziesz tracił. Wiecej zyskasz, szybciej bedziesz ubijał...

Opublikowano

1. Czym szybciej rozwale metka z w. podanem eq? - Zdecydowanie szybciej ubijesz metka bodym, bo berserk daje dużo attack speed.

2. Jak pakować staty z odanym eq. - 2 sił, 1 wit.

3. Sprawdzone reklamy sponsorpay za które dostane 11SM ( są poradniki ale nieaktualne) - Po prostu je zrób, a sam się przekonasz czy dostaniesz czy nie.

4. Ile dopłaty wezne max (ja dam smoczke +9 kd +3, dostane śmierte+9 kd +3 ) phobos - do jakichś 45kk powinieneś.

Opublikowano

Obie postacie mają swoje zalety, ale jeśli zagrasz bodziakiem i chcesz pozostać na 35 - 40 poziomie i dropić w m2 to okej, jak najbardziej polecam bodziaka.

Zarobek jest dobry, szybko na tym poziomie poradzisz sobie z metkami, w porównaniu do WP. Na wyższych poziomach o ile masz zamiar, radzę zrobić buffka i chodzić na metki mordu, bodziakiem też świetnie sobie poradzisz.

Ja polecam bodziaka.

Staty rozdajemy w bodym - 2 siła, 1 wit

Reklamy już dawno minęły, czasem działają czasem nie, nie ma sensu na nie tracić czasu.

Opublikowano
1. Czym szybciej rozwale metka z w. podanem eq?

2. Jak pakować staty z odanym eq.

3. Sprawdzone reklamy sponsorpay za które dostane 11SM ( są poradniki ale nieaktualne)

4. Ile dopłaty wezne max (ja dam smoczke +9 kd +3, dostane śmierte+9 kd +3 ) phobos

1. Body, nie zamieniaj na fms'a bo rib więcej bije.

2. 2 wit / 1 sił albo na odwrót.

3. Są poradniki, nawet ten co devoys podał ale osobiście nie polecam, reklamy są różno trwałe, czyli raz działają, a raz nie.

4. Granice 35-40kk.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...