Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam 12 lev. ale dopiero wczoraj nabilem bo przez swietaa byly problemy z netem. Teraz zaukiplem mp7 poniewaz zalozylem taki temat w ktorym poprosielem o dobra bron dla enginer i podali ze dobre jest mp7 pytalem sie tez czy niema odrzutu,ogladalem gameplay i odrzutu nie bylo :) a teraz kupilem bron i gralem BYL ODRZUT :O co mam zrobic moze kupowali sobie jakies (dodatki do broni) prosze o POMOC !!! ^_^

Ps. sorki za błędy.

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

I po cholerę gówno kupujesz? nie mieli odrzutu bo pewnie filmy, które rok mają oglądałeś... Lepiej wbić ten 20lvl i kupić MP5 i do niej dodatki, niż MP7 kupować, a potem płakać, dlaczego metr przed gościem broń strzela we wszystko, tylko nie w to w co celujemy -.-

Opublikowano

wystarczy kupić te ulepszenia co masz możliwość na 12lvl i styka ja owszem mam odrzut ale nie jakiś straszny a broń do 20lvl mi starczy :)

Opublikowano

a mozecie podac jakie ulepszenie i najlepiej by bylo w screeny chyba ze nie mozecie to dajcie nazwe plis ;)post-591355-0-54108600-1334325833.jpg a tyle mam kasy do wydania :)

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...