Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] WTF?! Jakiś nowy cheat w BF3 ? :/

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po długiej przerwie od BF3 wszedłem zagrać parę rundek na Ognistej Burzy, Wyspy Wake oraz Wyspy Shark.

Zdziwiło mnie ostro, że helikopter rozkurwia mnie w czołgu na 1 rakietkę. Poważnie mówię. Mało tego helikopter jak wyświetlał się filmik z pozycja po ubiciu mnie był dość daleko od moich stanowisk.

Kolejna sprawa jak znowu pojechałem czołgiem to nie było nawet napisu LOCK i byłem pod wieloma rurami na punkcie C na Ognistej Burzy. No to i tak mnie rozjebał jedną rakietą x_X . Był za górą tą od Amerykanów ;/. Co jest niemożliwe bo nie było znów napisu LOCK...

Dla mnie to jakis zasrany cheat bo innego wytlumaczenia nie mam na to. Wiem, ze nigdy tak nie bylo i to potwierdzilo się dziś bo na mapce helikopter trafił mnie jedną rakietą, ale nie zginąłem, a czołg nie został zniszczony w 100%.

jqeuR.png

Opublikowano

To była TV którą sam kierujesz gdzie ma lecieć i wystarczy 1 rakieta i leżysz . Sam ją używam on występuje w helikopterach szturmowych.Pozdrawiam

blabla

Opublikowano

@up: true story. zmień avka ;x

//offtopic. Daruj sobie takie posty..

x.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

hmn po tym updajcie wszystko sie zmienilo ;/ dmg itd bez updata bylo prosciej z famasa ludzi cisnac itd.. a tera famas odrzuca na kilometr

ale dobre napewno nie ma cheatow na dmg, a locked nie musi zawsze pisac..

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...