Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Co mi grozi

HUB3RTUSEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra teraz to nie żadna bajka na serio, jestem przerażony

Wracałem ze szkoły i koledzy wbiegli mi do bramy i chcieli mi zablokować klucz żebym nie mógł wejść.Było ich 2.

Pobiegłem i odepchnąłem jednego i drugiego jeden z nich się wywalił na plecy chyba płakał ale ja szybko uciekłem.

Co będzie dalej? Jak mam to wyjaśnić? Przecież zrobiłem to niechcąco chciałem go odsunąć od domofonu.

Temu co upadł chyba nic nie jest, ale czy może mi się coś stać? krwi nie było bo upadł na plecak.

PROSZĘ O ODPOWIEDZI NA SERIO TO NIE BAJKA !!!! BOJĘ SIĘ CAŁY SIĘ TRZĘSE PLIS

Czy coś mi się może stać przez to?

Opublikowano

Znaczy chciałem tylko żeby mi klucza nie zablokowali.Stało się to niechcąco on może przeciwko mnie źle zeznawać czy coś bo mnie nie lubi :(

Ale czy to jest samoobrona?

Opublikowano

Hahahhahaha, dobra beka, hahahaha. ;d

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nic ci się nie może stać działałeś w samoobronie.

Samoobronie ?

BEKA.

Ty chyba nie wiesz co to samoobrona.

Jak będzie stał koleś pod moim blokiem i go nawalę bo bałem się wejść do klatki to jest samoobrona?

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Pewnie dzieciakowi się nic nie stało, poza tym będzie miał nauczkę do końca życia ;).

A Ty sam idź do niego, jeśli boisz się sam to idź z rodzicem i po prostu dowiedź się czy nic mu się nie stało
:)

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Hm, koleś się popłakał, czyli miał ile lat? 10, 11, 12? Nie wiem, zależy od jego rodziców.

Jeżeli on im coś powie to mogą to zgłosić, albo po prostu przyjść do Twego domu i to wyjaśnić.

Tym czasem nie masz się czego bać, tylko mnie nadal zastanawia jedno.

Chłopak się wywalił na plecak i zaczął płakać, ja przed chwilą się wyj*bałem na róg łózka.

Rozciąłem sobie całą łopatkę trafiając przy tym w mięśnie ręki, bolało w chuj, ale to nie był powód do płaczu.

Myślę tak, jakom on musiał być ciotą skrzywdzoną przez los.

U mnie masz plusa za to, że postawiłeś się, a nie uciekłeś... =]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Chłopak się wywalił na plecak i zaczął płakać, ja przed chwilą się wyj*bałem na róg łózka.

Rozciąłem sobie całą łopatkę trafiając przy tym w mięśnie ręki, bolało w chuj, ale to nie był powód do płaczu.

Sohardcore.jpg

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ojeju. wywalił się i popłakał.

Uciekaj do kanady uprawiać łosie ciesząc się, że uciekłeś przed prawem które prawie Cię dopadło.

A na serio, to bym go wyśmiał za to, że płacze i miał na to wyjebane.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Proszę nie żartować. Bo mnie szlag trafia jak jacyś ''dorośli'' żartują sobie ze mnie.

W ogóle to jak o tym zapomnieć?

@WasserFull To było w Łodzi

Proszę ogarnijcie się bo tego nie zmyśliłem boje się.

@second nie jesteś fajny.

@Lexus Takiego zachowania też nie toleruję.

Opublikowano

Proszę nie żartować. Bo mnie szlag trafia jak jacyś ''dorośli'' żartują sobie ze mnie.

tak robią ludzie w mieście :D Mojemu kuzynowi prawie oko wybili

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

wez sie ogarnij, myslisz ze co, jak sie ktos wywalil, nic mu nie złamałeś to pójdzie na policje żeby zgłosić pobicie ?

jak zaczal plakac jak go wyjebales to pewnie ciota jakas, wiec wiesz, gowno moze zrobic

Opublikowano

Ale ja zrobiłem to niechcący rozumiesz? chciałem go odsunać od domofonu. Bo raz mi zablokował i nie mogłem do domu przez 30 minut wejść.

Ktoś jest normalny? I pomoże?

@Up To co miałem zrobić? 2. Raz sobie pozwolić? Ja go wywaliłem niechcąco... Bo chciałem go osunać jeden się odsunął a drugi upadł. I dzięki za wsparcie

@topic no cóż piszcie dalej ja będę czytał te 'złe' i 'dobre' komentarze :)

Opublikowano

Nic Ci nie grozi.

Dziecięce przepychaniki i tyle :)

Jeżeli za to co piszesz miałoby się dostawać sprawy karne to już przedszkola zamieniłyby się w kryminały

f.png

Opublikowano

Nie bój się nic ci nie zrobią. Dobrze zrobiłeś przecież musiałeś jakoś wejść do domu :)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Dobrze dziękuje za wsparcie macie po lajkach Ci co pomogli.

Temat do zamknięcia.

Nie chodziło mi o kłamanie itd.. chciałem się tylko upewnić czy 'przeżyje' do poniedziałku. Jeszcze raz dzięki.

Opublikowano

Trzeba było dobić i opluć żeby wypier***** ;D

A tak serio co ma się stać strzeli FOCHA i nic przejdzie mu.

Jeżeli jest to kolega to się nie poskarży ;)

@UP nie zauważyłem postu sorry...

logo1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...