Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mam problem

kamilos12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam robiłem już paro krotnie formata ale dalej jak chce włączyć wowa ten błąd wyskakuje.

w załączniku jest screen

to wyskakiwało mi już jakieś 3 miesiące temu zrobiłem formata i zainstalowałem avg myślałem że to może jakiś virus przez 2 dni nie wyłączałem kompa a jak wyłączony został przez mojego brata to już znowu zaczęło wyskakiwać wczoraj zrobiłem formata i śmigało wszystko dobrze wyłączyłem kompa wieczorem włączyłem dzisiaj rano i grałem normalnie w wowa wyłączyłem i grałem w league of leagends i potem chciałem włączyć i wyskakuje znowu mi to gówno pomocy bo ja już sił nie mam na to proszę o pomoc wielokrotnie szukałem na gogle ściągałem programy jakieś i wgl instalowanie skanowanie i to gówno dawało proszę o pomoc z góry dziękuje .

blad.bmp

b_560_95_1.png

Opublikowano

uu nie wiem , skoro nic nie pomoga...

Re install systemu? sprawdz też czy tylko wow tak szwankuje , czy też coś innego.

Ah , jesli masz wersje wow-a sciągniętą z neta,to się nie dziw,gdyż w większości te wersje są z brakującymi plikami ,albo z jakims syfem...

Opublikowano

nie wiem czy to coś zmienia jak tylko ja coś takiego mam z 7 znajomych inni graja już a mają to samo już ściągałem sam i kopiowałem od kumpla na dysku i od drugiego z kompem u niego i nic cały czas to samo

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...