Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]WojnyGildi Industrial czy WojnyGildi średniowiecze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pragnę załoźyć serwer WojnyGildi prawdopodobnie zmodowany

i tu jest pytanie do was na jakim serwerze chętniej zagracie

potem zrobie serwer tak więc zapraszam do oddawania głosów

Opublikowano

Sam mod Industrial nie był by tak ciekawy jak połączenie modów BulidCraft,Industrial oraz RedPower2 Wszystkie te mody dodały by dużo nowych przedmiotów do rozgrwyki. Dziwnie by to wyglądało jak byśmy mieli Maszyny a nawalali sie na miecze i łuki więc dodali byśmy jakiś inny mod na bronie ze zmienionymi teksturami lub stworzyli byśmy sami taki mod (Dużo ciężej),

Chciał bym prośić ludzi Głosujących o wstawianie postów z propozycjami modów,przedmiotów.

Postaram się jak najszybciej zorganizować ekipe żeby zacząć Przygotowywać rózne rzeczy np; Luncher, TexturePack

@edit:

Dodam że powstanie więcej serwerów.

Napewno chcę stworzyć serwer Wojny Gildi Średniowiecze.

Opublikowano

Pamiętajcie że nie wystarczą same posty. Musicie także oddać głos w ankiecie

Żeby nie było spamu

@Edit

Głosowanie zakończy sie w niedziele o Godzinie 14.00

Opublikowano

Edgar mod Industrial craft dodaje m.in. laserowy miecz, nowe zbroje, inne miecze oraz laser który jest wykorzystywany do górnictwa oraz walki : )

@edit możesz także wgrać plugin/mod timber, chociaż to bardzo ułatwia grę. Sam osobiście próbowałem zrobić taki serwer lecz nie udawało mi się to, bo nigdy nie robiłem tego wcześniej. Proszę zrób serwer z modem IC2, byłbym bardzo wdzięczny : ) .

P.S. Jeśli jest taka możliwość to z chęcią napiszę podanie na moda. Chciałbym nabrać trochę doświadczenia jako admin/mod tzn. używanie różnych komend.

Opublikowano

Oczywiście, Obydwa te serwery powstaną lecz głosując wybieracie który będzie pierwszy .

Nad industrialem nie jestem pewien czy nei było by lepiej zrobić surviwal z cubami. :D

Będzie możliwość złożenia podania na moda ale dopiero w tedy gdy ukończymy forum. :D

Jeszcze jedna próśba macie pomysł na nazwe obydwu serwerów napiszcie

zgodnie z przykładem

Typ: Sredniowiecze/Industrial

Nazwa:

Na początek serwer będzie miał 30 slotów potem jak serwer dobrze sie rozwinie w tedy zmienimy na 60 a potem na 100.

Opublikowano

a nie chcieli byście do tego jakiś nowych broni?

@edit

Po rozmowie z ekipą jestem zmuszony przełożyć koniec głosowania na godzine 15.00 dnia dzisiejszego

Opublikowano

buildcraft jeszcze może być ale redpower to już trochę lipa tzn. nowe drzewa, jakies kamienie wulkaniczne....

Opublikowano

KONIEC GŁOSOWANIA

Wyniki:

WojnyGildi Średniowiecze: 10

WojnyGildi Industrial: 8

WojnyGildi Normal:4

Pierwszy serwer który powstanie to WojnyGildi Średniowiecze Dziekuje za oddawanie głosów

Niedługo Pojawi się temat z Zapowiedzia

@edit

Więcej info oraz podania na rózne funkcje pod gg:42559409

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...