Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsze bony na metiny

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema siema odrazu do rzeczy , moze mi ktos podac najlepsze bony na metiny dla Sury WP 35 lvl , ale takie konkretne ,zeby metin np. 55 nie sprawial mi problemow . z gory dzieki !

Ps. Gram na Balmora.pl

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

HP , wartosc ataku , % do PZ , blok ciosow , kryt , i jak dla WP to jak najwiecej INt'a do tego bufek 35 lvl i jazda

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

int i krytyk najwazniejsze. Jak bys mial w.tarczy z 15% bloku tez by bylo dobrze.;)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Ja jak WP'kiem dropiłem to załatwiałem sobie mixowaną tarcze (blok ciosów 15 reszta do niczego) , fms'a sr 45+ z kd kryta i przeszywki , zbrojke+9 34lvl/26lvl z kd uniku+3/+4 i kd bloku+4/+3 ;p

Jak masz kasę to kup dobre eq gdzie jest dużo na kryta :} Jak grasz na kronosie mogę Ci sprzedać Ametystowy naszyjnik+9 z 4bonami (piątego nie mogłem coś dodać ;x) bony to 1500hp,10% na krytyczny cios,10 na magię i 10 na miecze . Jak coś to nick Sephi w jinno ;]

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Ja jak WP'kiem dropiłem to załatwiałem sobie mixowaną tarcze (blok ciosów 15 reszta do niczego) , fms'a sr 45+ z kd kryta i przeszywki , zbrojke+9 34lvl/26lvl z kd uniku+3/+4 i kd bloku+4/+3 ;p

Jak masz kasę to kup dobre eq gdzie jest dużo na kryta :} Jak grasz na kronosie mogę Ci sprzedać Ametystowy naszyjnik+9 z 4bonami (piątego nie mogłem coś dodać ;x) bony to 1500hp,10% na krytyczny cios,10 na magię i 10 na miecze . Jak coś to nick Sephi w jinno ;]

Nie wiedziałem, że w naszyjniku abs na magie wchodzi, po 2 wyraźnie piszę, że gra na privie - Balmorze.

Top:

Polecam full blok ciosów, full int, full kryt, full hp, skoro mówimy o metkach 55, to na mooby w świątyni chyba działa bon na mistyki.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Na pewno inteligencji sporo, krytyka, wartość ataku, szybkość ataku, absorbacja do PŻ, o hp nie wspomnę, do inteligencji można na pewno dodać też bon na siłę, dodaje wartości ataku.

Opublikowano

FMS śr 40 z kd, w butach szybkość ataku, kryt, hp. W kolcach na mistyki, w bransie tak samo + Hp i najlepiej kryt. W zbrojce kd defa +5, 2k hp 10 do pż i wartość ataku. W hełmie 20 mistyki 8 szybkość ataku. Naszyjnik Hp + 10 kryt. Tarcza NNO 12 int 15 blok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...