Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Mąka

Hecarim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc około 3-4 dni temu dostałem perma za wyrzucanie itemów na spawnie.

Jako dowód dał screen jak na globalnym czacie napisałem "Rzucam diamenty na spawnie, mam 3 stacki".

W regulaminie o rzucaniu diamentów nic nie ma więc? Tematu w zbanowanych nie ma bo była cofka albo usunął ;)

Koniuh

Perma dał mi Mączka a nie Geoning

I banować to możesz sobie gejusią mąka, pozdrów minebukit haha

ktdc.jpg

Odezwał się kurwa ten co ma codersa bo zna geoninga. Sam mi pisałeś że masz codersa

za lizanie dupy, pokazać SS? Może przyznaj się jeszcze że gówno zrobiłeś w hardcorze bo tylko

go spolszczyłeś haha.

ps. dzięki że wszedłeś wczoraj w link ode mnie, mam twoje ip więc trochę Ci neta będzie rozłączać

cdus.jpg

Opublikowano

Weź się z nim schowaj, ośmiesza się tylko bakłażan

......................................................................................
......................................................................................

Opublikowano

Potwierdzam, osobiście do administracji nic nie mam, ale administracja zachowuje się jak dzieci, właśnie dobrym przykładem jest Mączka czy też Geoning, dlaczego Geoning? Geo to też nie aniołek, rozdawał Op'y oraz później było masa ukrytych administratorów lecz tego już nie ma, ale to nie koniec.Tacy administratorzy jak ViruS czy ZerV mają weźmy na to Bóg wie ile Lv. i nawet jak zginą na arenie PvP to przychodzą zaraz z pełnym diamentowym ekwipunkiem.Osobiście znam serwery gdzie ludzi za przeklinanie albo chociażby za złą pisownie np. zamiast "są" piszą "som" co jest nie po polsku.

Uważam że w administracji powinna zajść gruntowna zmiana jeśli chodzi o członków gdyż banda nastolatków nie może prowadzić takiego serwera.

P.S:Jeśli za tego posta dostane "%" lub bana od admina za to że wypowiedziałem się źle na jego temat ale prawdziwie zwrócę się do kokosza bo byłoby to nie fair.

Opublikowano

Błąd w tytule, a mianowicie nie mąka tylko mączka

Ten obrazek z lizodupem wygląda jak edytowany w paincie :P

Weteran
Opublikowano

Załóż jeszcze jeden taki temat, czemu ograniczasz się tylko do 3?

Napędzasz całą maszynę do hejtu, działasz na szkodę serwera, a za to jest perm.

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...