Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] rejestracje, spawn MC serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zatem mam taki problem w moim prywatnym serwerze bukkit, gdy rejestroje sie wpisuje /register haslo haslo wyrzuca osobe rejestrujaca sie na dach spawnu nie wiem w czym jest problem.

moje pluginy 1.2.5

Authme

CommandBook

Essentials

Przypuszczam ze te pluginy sa za to odpowiedzialne ale nie moge tego naprawic pomocy.

Opublikowano

Tak chyba jest zawsze ale jak sie wpisze /spawn to jest juz normalnie, wiec postaw tabliczke na dachu np: "Wpisz /spawn!" czy cos takiego ;)

@UP Ja uwazam ze Essential jest troche lepsze :)

5n7zT.png

Akezj.png

264.pngPomoglem? Daj like!264.png

Opublikowano

Co najciekawsze okazalo sie ze byla to wina AuthMe pobralem inny plugin do rejestracji i pomoglo dziekuje za pomoc widze ze mozna liczyc na to forum :) bo to moj 1 temat, co do commandbooka i essentiala zastanowie sie ale podoba mi sie kilka zeczy w obydwoch pluginach: w commanbooku to ze jak wchodzisz na server mozesz sobie ustawic informacje poczatkowe co sie wyswietlaja po wejscu na server , essential tego nie ma moze doradzicie mi jakis plugin co zastapi te informacje ? w essentialu mi sie podbaja komedy typu back lecz go nie potrzebuje oraz to ze widac rangi kolo nicku np. [Gracz]ToRReTo niestety nie wiem jak zrobic w commandbooku aby to dzialalo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...