Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] opłaca się premium czołg

xtwtnx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wienc dzisaj jak juz pewnie wiecie jest zniszka na czolgi premium 50 % i zamieram kopic czołg premium do 1000 Gold jaki radzicie ale taki na exp i trochę kasy :D

ja się zastanawiam nad

-T25

-T14

-MATILDA

-CHURCHILL

może cos radzicie nie z tej listy ale na KW-5 i na LOWE mnie nie stać :D

z góry dzięki i proszę w miarę szybko bo promocja do 17 kwietnia

Opublikowano

Matilda - mała penetracja, bardzo dobry przedni pancerz, wolny, szybkie działo

Churchill - nie za szybki, dobry pancerz, bardzo szybkie działo

T14- nie opłaca się brać słabsze od churchilla pada od kw

1213o.jpg

Opublikowano

Darmowym KW zarobisz to samo co tymi tankami więc dla mnie szkoda kasy na te czołgi. Albo 8 tier premium albo KW, 5 tiery premium to strata kasy.

imetin_logo.png

Opublikowano

T-25 (czołg z serii "Oban poleca" ^^), przyzwoity pancerz, 60 km/h, i spora penetracja. Za to go kocham :D

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Popieram ubena. :D Przekozak. Wczoraj 50 tysi wykręciłem na nim - średnie dośw to mam na nim około 800 xD. Ale Ci co pisali z KW, zarabiają więcej, ale te nowe kw co wejdą to będą mniej zarabiać. :P

6cluij.gif

Opublikowano

Popieram ubena. :D Przekozak. Wczoraj 50 tysi wykręciłem na nim - średnie dośw to mam na nim około 800 xD. Ale Ci co pisali z KW, zarabiają więcej, ale te nowe kw co wejdą to będą mniej zarabiać. :P

więc chyba wezmę go ale ty na premce jechałeś 800 czy bez i czy czołgi premium są liczone jak bym miał premium
Opublikowano

Nie są liczone jakbys miał premium. 800 - średnia. Raz miałem 1500, raz 620.. Tak na premce. :) czyli średnio ty bez premki bd miał około 550 expa. :)

6cluij.gif

Opublikowano

T-25 (czołg z serii "Oban poleca" ^^), przyzwoity pancerz, 60 km/h, i spora penetracja. Za to go kocham :D

Plus przyzwoite zarobki, po 25-30k potrafi bez premki przywieść

76561198001815076.png
Opublikowano

Z tym, to się akurat zgodzę, że równica w zarobkach KW i tych "słabszych" czołgów premium jest niewielka - wystarczy tylko dobrze opanować granie KW.

Ja tam zawsze będę uważał, że T34 najlepiej zarabia, a oto dowód ;)

post-51111-0-28766000-1334340138_thumb.jpg

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Po 50 nie raz mi się na KW trafiało.

Po za tym z kąd macie wieści że po zmianie drzewka ZSRR będzie zmiana w zarabianiu? Poproszę jakiegoś linka do tej informacji bo w innej sytuacji prosił bym nie opowiadać bzdur.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...