Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Build Na Pvp

kori222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z wyborem postaci ;/.Mianowicie che miec postac ktura jest dobra na pvp i pvm.Powidzcie mi kim grac bo ja tak dokladnie niewiem co jest najlepsze na pvp ;).

Opublikowano

Nie wiecie w 100% to nie piszcie

blader nie jest najlepsza postacia na sjsro bo nie moze po podcince zrobic 2 dobitek tylko 1 i to mu daje duzy - .. najlepsza postacia na sjsro do buildu jest glavier i zmienic to moze tylko to ze zrobia ze balder moze 2 dobitki zrobic ...

sygna1o.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Takie offtopy proszę zakładać w dziale dyskusja ogólna, i tam przenoszę.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Nie wiecie w 100% to nie piszcie

blader nie jest najlepsza postacia na sjsro bo nie moze po podcince zrobic 2 dobitek tylko 1 i to mu daje duzy - .. najlepsza postacia na sjsro do buildu jest glavier i zmienic to moze tylko to ze zrobia ze balder moze 2 dobitki zrobic ...

Na razie glavier^^ Po wprowadzeniu new skilli bow/fire/force. Na mysro int bowa mialem ;] z sunem 25-30k ze strona walilem w demona^^ Na berku 45k+ =D A na ten czas glavier.

Opublikowano
Siemka mam problem z wyborem postaci ;/.Mianowicie che miec postac ktura jest dobra na pvp i pvm.Powidzcie mi kim grac bo ja tak dokladnie niewiem co jest najlepsze na pvp ;).

NIE ma najlepszych postaci! Zapamiętajcie to sobie. Dla jednego jest glavier a dla 2 może być nuker. Na sjsro masz dobre raty, więc można bezproblemowo wypróbować, i wybrac tą, którą postacią gra Ci się lepiej, i którą lepiej ogarniasz w pvp. Ja przykładowo grałem nukerem (nie wiem czy obecnie jest snow shield na sjro czy nie bo nie gram). Miałem problem tylko z glavierem. W końcu i tak wszystko zależy tylko od 2 rzeczy: od seta i od skila gracza.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
Wcale nie blader ma 2 dobitki bo mam bladera na 78lvl.Tylko to ze on ma masakrycznie maly demage ;/.

Czlowieku.. gram w sro od 5-6 lat z przerwami..wiem naprawde duzo i wiem to ze blader na 78 lvlu ma 2 dobitki a na 100 lvlu ma nawet 3 wiesz?... tylko ze na sjsro sa opzonione skille miedzy jednym a drugim i da sie po podbitce gracza uzyc tylko 1 dobitki i to jest ten minus bo jeden to nie to samo co 2...

sygna1o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...