Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

shen czy ? ?

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo. Mam 2.2 k pz. Dziś z ciekawości kolega mi polecił shena. Jako, że jest w rotacji to zagrałem 1st mecz. Staty 2:13;5 wiem jestem lama xD. gram 3 dni. Kilka min temu skonczylem mecz. Dawalem mu itemy w hp i def. Uzbieralo sie 3.9 k hp i 220+ defa. Staty wynosily 35:3:4 ( 3 razy podeszlem zbyt blisko respa, bo mialem laga) . Xin, malphit, annie, taka typiara co strzela oraz kayle zaatakowali mnie razem... i co?! popadali, a mi zostalo 1.6 k hp. Dlaczego shen jest taki mocny? oraz czy jest lepszy tank?? oplaca sie dozbierac 1 k i kupic go?? czy innego chara? hyhy...

graphic.png

Opublikowano

Każdy tank wymiata jeśli dasz mu odpowiednie itemki :) Ja garenem miałem 6,5k HP i 200+ defa xD ani razu nie padłem bo miałem taką regenerację hp że ja pier :D

Więc to kwestia teamu i itemków :) Shen dobry możesz kupić :]

eune

Opublikowano

Farex. Sory, ale nie dodam wzoru, bo jestem na telefonie. Jutro jak wejdę dodam wzór Myślę, że się nie pogniewasz xD.

ps. def + hp + reg.hp = 2 % na deda. To jest zbyt mocno przesadzone. ..

graphic.png

Opublikowano

dużo osób mówi ze shen to 1 z najlepszych tanków bo ma bardzo dobrą wytrzymałość. wg. volibear jest dobrym tankiem (6300) albo garen (1350) jak sie nie myle . ale jak jesteś początkującym to ja bym ci polecił garena łatwa postać do ogarnięcia. ale jak już ogarniasz shena to radziłbym ci go kupić ulti bardo dobre chroni członka drużyny i teleportuje.

Opublikowano

Shen jest najlepszy pod offtanka i w zasadzie najbardziej jego opłaca się brać, najczęściej banowany na rankedach, więc na normalach można nim pograć.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Może Volibear i Garen są dobrymi tankami, ale to Shen ma zajebisty aoe taunt, który daje mu przewagę nawet nad rammusem :) poza tym zajebisty na topie - fakt shen jest dobry jako offtank, bo można z niego porządny burst wycisnąć :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jeju przecież Garen to typowy OFFTANK a nie tank z volim jest inaczej ,bo on to też taki offtank ale z itemami w full survi i tak ma dmg.A ta w ogóle shen to też offtank ale to już zależy jak kto go robi.A garen po tanka ssie a jako offtank ma bardzo dobre early/mid game.Robiony pod tanka jest po prostu słaby ,bo nie ma nic co pozwala mu zainicjować i jest gorszy od innych tanków (rammus,amumu,malphite).

@Topic

Imo opłaca się kupić shena ale rankedów za często nim nie zagrasz.Jest bardzo dobry offtankiem i tankiem.

Opublikowano

@up zależy jakie masz elo xD

Co do tematu, grasz dni 3 dnie to pewnie jakieś lamki. Jak będziesz wbijać lvl (konta) to zobaczysz jak ludzie grają potem.

Po graj różnymi postaciami, bo shen prędzej czy później Ci się znudzi.

Opublikowano

Farex. Sory, ale nie dodam wzoru, bo jestem na telefonie. Jutro jak wejdę dodam wzór Myślę, że się nie pogniewasz xD.

ps. def + hp + reg.hp = 2 % na deda. To jest zbyt mocno przesadzone. ..

Masz czas do 14:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...