Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa 11..

mattom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem w fifie (dla mnie to problem), że jestem po prostu totalną ciotą w fifie. Nie wiem co już mam robić, gram ciągle i dupa, zawsze dostaje od każdego poziomu. Co takiego źle robie to nie wiem. Powiedziałby ktoś co mam robić jakie podstawy i wogóle? Nie umiem nawet zawodnika ominąć, bo mi od razu piłke zabiera (to jest największy problem, że nie mogę nikogo ominąć). Nawet na amatorze mnie cisną <face_palm> Podania nawet dobrze mi wychodzą tylko gdy przychodzi iść sam na sam to już on mi wtedy piłke odbiera.

Jeśli zły dział, to przepraszam, ale nie wiedziałem gdzie to napisać. Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże jakie są podstawy i w ogole, jak dobrze pilke odbierać. I też jest to głupie, że jak idę na kogos to nie moge w niego wejsc, bo on jakos tak sprytnie odchodzi a mi tak nie wychodzi, nie wiem co źle robię.

Opublikowano

Techniki ani podstaw grania w Fife raczej nikt Cię nie nauczy... to trzeba wyczuć .

Najważniejsze to trenowanie coraz to z lepszymi drużynami.

Nie próbuj przechodzić sam na sam- piłka nożna to gra zespołowa .

Odbieraj piłkę innym łatwym sposobem- trzymaj cały czas sprint i trzymaj X (odbiór piłki bez faulu).

Gdy masz piłkę nie biegnij non stop sprintem, za daleko wypuszcza wtedy piłkę i łatwo odbierają.

Nie próbuj na początku trików itd.

Dużo daje na pewno też oglądanie meczy i przeniesienie to później w świat wirtualny :)

Mam nadzieję,że moje rady coś CI pomogą .

Pozdrawiam.

PS. W którejś części (chyba fifa 10) był trening dokładny tzn podania jak dobiegać strzelać itd.(coś w stylu egzamin na piłkarza:P) poszukaj coś o tym i spróbuj na pewno dużo by pomogło.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Dzięki wielkie, ale jak inni to robią, że uciekają mi z tą piłką? Podbiegnę do piłkarza z piłką, to on bez żadnego triku mi ucieknie.

@mam pytanie jeszcze.. skąd można pobrać jakieś mody/dodatki do fify? Bo mam fife na xboxa chyba i tam jest ubogo z trickami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...