Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Serwera

ahito999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat więc napisałem tutaj za co bardzo przepraszam jeżeli jest źle. Ale do rzeczy...Szukam serwera typu hard. FMS-sów i innych broni na 30 lvl nie ma u handlarzy , zbrojek na 42,48 + też brak w hand. 6/7 może być ale tylko na PvE. 6 skill nie koniecznie , konika samemu trzeba robić.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam

P.S Jeżeli ktoś zna jakiś serwer który niedawno ruszył bądź ruszy typu medium bardzo proszę o napisanie nazwy i ewentualnie godzinę i dzień startu. Przepraszam za problem ale znam tylko dwie strony Forum na których nie ma nic co było godne uwagi.

ILoveYouBaby 4ever <3

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Było milion razy pisane, że nie prosimy o servery. Nie możesz poszukać w dziale Publikacje Serverów??

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/577727-tutorialspis-polskich-serwerow-dedykowanych/

Nie prosimy o serwery.

Ew. Balmora, Tiveria jak już mam pomóc.

@down

Chce chłopakowi pomóc, ale wiem że prosić nie można. Dałem mu spis niech szuka, ja pomogłem jak mogłem tylko.

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Jezu po co to powtarzasz przecież ja już to napisałem. Sam piszesz, że nie prosimy o servy a piszesz:

Ew. Balmora, Tiveria jak już mam pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...