Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Co sądzicie o bf3?

Bazgroł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do bfa najlepiej żebyś miał kolegę, z nim grał komunikując się głosowo, wtedy jest największy FUN. Grałem w cody, tam się ciągle to samo dzieje, klaustrofobiczne mapki, brak jakiegokolwiek urozmaicenia rozgrywki. A tutaj masz spory arsenał broni, do każdej jest 18 dodatków (CoD - 5 o.O), masa pojazdów, od hummerów po samoloty, ogromne mapy dla pojazdów i małe, przemyślane dla infantry (btw. najmniejsza mapa w bfie i tak jest większa niż jakakolwiek w CoDzie). Jak sobie chcesz postrzelać to biegasz po metrze czy sekwanie, a jak wolisz zabijać z powietrza to bierzesz Firestorm czy Oman. Sniper na dużych mapach ma wreszcie pole do popisu, wprowadzenie karabinów snajperskich do CoDa było kpiną, no chyba że ich prawdziwe przeznaczenie jest do robienia 720 Pr0 JuMPah MiD-AiRR N0sC0pE uLTRaA mUlTI kILL. Myślę że ta gra Ci się nie znudzi, ze względu na te rzeczy urozmaicające grę.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Póki nie było patcha zmieniającego ustawienia broni, to było fajnie. Teraz jest chujowo bo dodatkowo EA wydała wersję z pakietem odblokowujacym wszystko na samym starcie gry.. Gracze, którzy zakupili grę w czasie premiery zostali WYRUCHANI NA OSTRO.

Pozostaje tylko czekac az EA wpierdoli pakiety LVLUP oraz Kill/Death do kupienia x_x.

Dla mnie BF3 juz nie jest tym samym co na poczatku. Szkoda bo moglo byc inaczej .

PS: Przez ten cyrk z BF3 juz nie kupie oryginalnych gier z stajni EA. Wolę spiracic i wyruchac tych kretynów niż im dawać kase i samemu byc wyruchanym za jakis czas.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...