Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy 2PAC żyje?

MyManiek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dziś czytałem o 2PAC'u i przeczytałem:

"Pośmiertny album 2Pac'a to MAKAVELI the don killuminati the 7 day theory i to właśnie on jest początkiem teorii o liczbę 7. W zdarzeniach z ostatnich dni życia Tupac'a, najbardziej to wszystko wygląda.

Tupac umarł 7 miesięcy po wydaniu albumu All Eyez On Me. Tupac został postrzelony 7 września i leżał w stanie. Tupac zmarł o godzinie 4:03 co po dodaniu 4+3 daje 7. Tupac miał 25 lat suma 2+5=7 7. Pośmiertny album R U Still Down? (remember me) został wydany 25 listopada znów suma 7. W teledysku "Toss It Up", 2Pac zbija lustro, co oznacza siedem lat cierpienia. Czyżby sygnalizowało 7 lat nieszczęścia ze strony fanów Tupac'a.

Co stanie się w 2003 roku. Czy wyjdzie nowa płyta z nowym Stuff`em. W teledysku do "I Wonder If Heaven Got A Ghetto" Tupac wchodzi do pokoju hotelowego, o magicznym numerze 7 ( czas postrzału Tupac`a). Potem Tupac schodzi do hotelowej jadalni w której zegar na ścianie wskazuje 4:03 (czas śmierci Tupac'a). Znów magiczna liczba 7."

OK! To nic ale patrzcie:

-Teledysk :

w 0:51 sekund jest 7 dziur po kulach KOLEJNA 7...

Dokładniej tu macie:

http://www.szeryfnaz.kgb.pl/teorie.html

;D

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Tupac zmarł o godzinie 4:03 co po dodaniu 4+3 daje 7

Dziwne żeby miał na to wpływ dla mnie to nie możliwe że on zyje i w takim przekonaniu zostane

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

2pac nie może żyć, myślisz że przez tyle lat by się nie ujawniał i nikt by go nie zobaczył?

Poczytajcie jego nut, on opisuje swoją codzienność na ulicy.. np. "Oglądam świat przez tylne lusterko",

Ja się nie dziwie że go zabili tak wczesnym wieku..

A te siódemki to zwykły zbieg okoliczności, który nic nie mówi, i nie ma się go co trzymać ;)

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

lfS14.png

ZNÓW 7! TO NIE MOŻE BYĆ PRZYPADEK! OMGOMG~!

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

2pac nie żyje. Nie należy wierzyć we wszystkie informacje jakie są podawane w necie.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano
Poczytajcie jego nut

Np.2Pac Changes =D

O życiu śpiewa, a nie pierdoli jak Ci nasi o dziwkach tylko pff..

@TOP nie żyje.

Nie ma szans.

Opublikowano

Jakby tupac żył to by się ujawnił chyba nie? Ktoś by go zobaczył itd. Nie da się żyć przez ileś tam lat w ukryciu chyba ze wpierdala własne gówno i pije swoje szczyny na dodatek mieszka w jakiejś dziurze i dzieli ja z gryzoniami i robakami. Absurd! ; d

61093c6efb.png

Opublikowano

2PAC ŻYJE! RAZEM Z DŻEKSONEM NAGRYWA PŁYTĘ AFTERLIFE, KTÓRA UKAŻE SIĘ NAKŁADEM WYDAWNICTWA "SKOCZ PO PŁYTĘ" KTÓREJ WŁAŚCICIELEM JEST MAGIG.

Opublikowano

Gdyby żył to by nagrywał płyty by zarobić kase :P

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...