Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SevenHevenMT2 [Hamachi]

mean3rd

12.04.2012  

119 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jestes zadowolony z serwera?

• Tak.
      70
    • Nie.
      34
    • Nie mam zdania.
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beztytuuctr.jpg

ad1ev.jpg

cpu.png

3.2 Ghz

ram.png

1,2Gb

net.png

4Mb/s

ad2d.jpg

web.png

http://5.149.65.131

reg.png

http://5.149.65.131/reje.php

klient.png

http://uploading.com/files/727398dc/SevenHevenMT2.rar/

pl.png

http://speedy.sh/jGqhM/Launcher-SevenHevenMT2.rar

skan.png

https://www.virustotal.com/file/41b5e6ecb9eabe26712d6a1bd734f112c22061f74ef5cacfcb858e4d90f426b3/analysis/1335793429/

ad3v.jpg

handaukopia.jpg

sssssssssstkopia.jpg

ulepszacze.png

80% na ulepszenie

exp.png

700%

drop.png

200%

yang.png

999%

Wszedzie.png

Zamknieta.png

ad6f.jpg

poniedzialek.png

16 do 23

wtorek.png

16 do 23

sroda.png

16 do 23

czwartek.png

16 do 23

piatek.png

16 do 23

sobota.png

16 do 23

niedziela.png

16 do 23

ad4q.jpg

SevenHeven/1

do

SevenHeven/30

HASŁO: 12345

ad5r.jpg

• [GA]Hetisek
  • [GM]DNA
  • [GM]Kowalski
  • [sGA]Dominik

ad7r.jpg

1. Hacki, boty lub inne nielegalne programy (KamerMOD też) - BAN na IP i usunięcie wszystkich kont w grze

2. Używanie bugów - BAN na 3 dni za 1 razem potem ilość dni jest mnożona przez ilość banów. (1 BAN 3 dni / 2 BAN'y 6 dni / ...)

3. Utrudnianie gry* (ksucie się nie zalicza) - BAN 12godz ilość jest mnożona przez ilość banów

4. Konta promujące inne serwery - BAN na stałe (nie podoba się to nie graj)

5. Wymiana EQ za doładowanie - BAN 2 dni

6. Kradzież EQ - BAN 14 dni (jeśli handlujesz z kimś i nie jesteś pewny że cie nie okradnie nagraj filmik)

7. Obraza innych graczy - BAN 1 dzień

8. Wyzwiska na serwerze - blokada czatu 10 godz (czas liczony wyłącznie jeśli postać jest zalogowana)

9. Podszywanie się za członka Teamu - Stały BAN

10. Groźby dotyczące życia realnego - Stały BAN

11. Działanie na niekorzyść serwera - Stały BAN

ad8t.jpg

1.Wymagane posiadanie jest obok nicku [sevenHevenMT2]- brak oznacza wydalenie z sieci.

2.Jeżeli ktoś bedzie w sieciach 2x lub więcej - 1 raz zostanie wyrzucony ,2 raz ban na IP

sssssssssstkopias1.jpg

sssaasdq1212.jpg

ad9ng.jpg

hx6hZ7.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM GRAC W SKLEPACH POWINNO NA TAKICH HAMACHI BYC EQ JAKIES PRO BO TAKIE SERWERT SIE SZYBKO ROZPADAJĄ I SĄ ZROBIONE DO ZABAWY KTO ZA MNĄ +.

Opublikowano

NIE POLECAM GRAC W SKLEPACH POWINNO NA TAKICH HAMACHI BYC EQ JAKIES PRO BO TAKIE SERWERT SIE SZYBKO ROZPADAJĄ I SĄ ZROBIONE DO ZABAWY KTO ZA MNĄ +.

Ten serwer jest zarąbisty ma około z 4 miesięcy.A ty jesteś nooobem jeszcze nie grałeś na tym serwie.Ortografii się naucz.
ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Te tzw."PRO eq" można w miarę szybko zdobyć.

Zapewniam Cię owy człowieku, że ten serwer szybko nie upadnie, ponieważ Admin by nie marnował swojego czasu na modyfikowanie go gdyby miał paść po 1-2dniach, czy tygodniu.

Louf. :PP

Opublikowano

Dobre Dobre kolego 2 posty wyżej. Co ja się z Ciebie uśmiałem ...

Btw. Hetisek zrób jakąś sieć bo nie mam gdzie dojść. All zajęte ^.^ A chciałbym pograć jutro. Wyczyść tego kompa żeby nie lagowało tak ^.^ Zrób sieci do 25 ;P

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Wszystkich wyrzucasz z sieci ?? bo jak coś to ja aktywny jestem więc nie musisz wyrzucać ;d;d jestem w sieci 16 dzisiaj dołączyłem mój nick z hamachi to PIHu ;d

Opublikowano

Sieci zostaną zrestartowane, zmieni się także przedrostek na sieć hamachi.

Wszystko pisze w regulaminie sieci hamachi.

Także kto nie będzie miał identycznego przedrostka będzie usuwany z sieci.

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Od praktyk będę zbierał na dedyka a zaczynam od września więc w tym roku planuję

Tak tylko pamiętaj to co jest na hamachi nie koniecznie może być na dedyku ? A dlaczego ? Bo ludzie którzy chcą tam grać chcą jakiś wyrąbistych nowości . Co do serwera , to grałem na nim w styczniu i to troche zrypane jest że w eq na 1 lvl można wbić maxymalny.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Miting... Nikt ci tam nie wejdzie powinni cie juz na wszystko co mozliwe zbanowac, bo juz nikt nie moze patrzec na to jak spamujesz fake-ami.

Opublikowano

Tak tylko pamiętaj to co jest na hamachi nie koniecznie może być na dedyku ? A dlaczego ? Bo ludzie którzy chcą tam grać chcą jakiś wyrąbistych nowości . Co do serwera , to grałem na nim w styczniu i to troche zrypane jest że w eq na 1 lvl można wbić maxymalny.

Widać jak grałeś skoro takie głupoty piszesz.

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Hetisek przez mapa eventowa nie mogę wejść na serwer .

Nie przez mapę tylko przez swoją bezmyślność. Aby grać na naszym serwerze wymagane jest pobranie clienta.

hx6hZ7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...