Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sposoby na kase

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Przedstawię w tym Turtorialu różne sposoby na zarabiane.

Sposób 1

Ustawiamy Exp bota i niech expi nam do 30lvl.

Następnie kupujemy wędkę pobieramy M2Fish by Erpel na noc ustawiamy zabijanie rybek.

W 1 dzień zarobiłem 12 KD na Exandrosie. Zwyczajnie ustawiłem o 6:00 FishBota poszedłem do szkoły na 8h

-.-. Potem wracam do domu patrze mam 1 nieb. perłę i małże, która otworzyłem i wypadła mi druga blue perła. Opyliłem u typa po 6kd szt.

Sposób 2

Robimy postać 9lvl woj body i idziemy do M3. Bijemy przeklęte i z przeklętych dropią nam riby, fmsy, jelonki, koziki, jesiony itd. Dropić będzie do ok. 20 lvla.

Sposób 3

Robimy postać 30lvl lub 45lvl na 45lvl większy zarobek.

30lvlem idziemy do M2 i szukamy drogi gdzie są metiny.

Na 45lvl idziemy do doliny.

Siedzimy tam na Metinach Cienia i Wodzach Orków.

W 1 nockę zarobiłem 12kd

Sposób 4

Tutaj trzeba oszukać troszkę graczy. Robimy gildię wbijamy jej 10 lvl. Teraz trzeba mieć trochę kaski na ziemię gildi, kowala, itd. Potem mówimy graczom, że jest składka na gildię np 5kk lub 10kk. I grozimy im, że zostaną wywaleni z gildi jeżeli się nie zgodzą. W taki sposób gdy się ma 20 osób i każdy się zgodzi można zarobić np. 100kk lub 200kk. A czasem może nie wypalić i dostaniemy z 50kk. Wpisujemy w wiadomościach, że co tygodniowa lub miesięczna składka to jak już mówiłem 5kk/10kk.

Sposób 5

Potrzebujemy 25lvl. Idziemy to Starszej Pani i bierzemy misję "Zemsta Handlarza Pierścionków" i bijemy Jin-Hee. W 1h może zarobić do 300kk.

To tyle na dziś jutro lub po jutrzę coś dopiszę ;D

!!Zakaz kopiowania!!

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Ale ja nie zrobiłem spisu tematów tylko sam napisałem jak je wykonać.

Opublikowano

Było wiele już takich tutoriali ale niech juz zostanie.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Błagam, nie chciej na siłę robić super estetycznego tematu. Nie wiem jak inni, ale ja musiałem zaznaczyć całeglo posta po to, żeby był jednego koloru. Czcionka i kolory też odstraszają. Co do tutów: raczej nic nowego nie powiedziałeś, wiele z nich było i to już kilka razy nie wspominając o tym, że sposób numer 4. dla mnie to chamstwo. Na szczęście w takich gildiach jeszcze ani razu się nie znalazłem. Mogłeś się postarać bardziej :-)

Gość Lord Loginus
Opublikowano

UP@

Siedź cicho spamujący noobie. Hah 35 postów w 12h SPAMER!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...