Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KW :) tak juz kw :)

LuksoN222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie co do kw :)

Mam zamiar robic kw 1s czy to mi sie oplaca czy moze kw 3??

I jakie dzialo do kw zeby duzoooo fragow miec :)???

Opublikowano

tak od Jezeli KW-1S chcesz grac to masz przechlapane on jest owszem szybki ale ma malo deffa i wolno laduje a do KW-3 owszem jest wolniejszy ale zato ma wiencej deffa i jego dzialo szybciej sie laduje a jezeli chodzi o KW to radze ci KW z 107 na fragi a zeby kase szybko nazierac to radze 152 :)

THE RAT

Landkreuzer17.jpg?t=1238937426

Opublikowano

W KW 107 używaj.

Wydaje mi się że jesteś raczej niedoświadczony, w tym wypadku zdecydowanie KW-3 z 107, 122 po jakimś czasie przed Isem ogarniesz sobie.

Opublikowano

KW-1S jest bardziej IS'owaty, ale dla początkujących polecałbym raczej KW-3 -> gra się podobnie jak KW, wolny, mocno opancerzony, z dużą siłą ognia

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Ja tam polecam KW-1S. Przynajmniej potem nie będziesz miał problemów z IS'em, bo czołgi są podobne "tylko IS jest lepszy" ale prędkość jest podobna. A i ci się nie znudzi, bo całkiem szybki jak na HT

Opublikowano

Nawet nie umiecie doradzić koledze.

Wbijaj KV-3 po pachu 7.3 dostaniesz zamienniki czołgów i nowe czołgi. (KV iKV-3 musisz mieć na stanie)

KV-1S to dziadostwo i daj sobie spokój z nim chyba że masz juz PD i kredki na nie to spróbuj i zobaczysz

Ale KV-3 MUSOWO

Opublikowano

Zanim patch poleci to on wbije elite na IS'ie, więc ja bym się z tym nie spieszył aż tak bardzo. No ale KW-3 kupić wypada, bo dostaje się darmowe miejsce w garażu, a czołgi 2 zawsze można sprzedać z zyskiem.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Ja też wolę KW-1s ale początkującemu może [na pewno] braknie cierpliwości przy odblokowywaniu 122mm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...