Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak wykonać kanapę i fotel!

eNutka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do mojego poradnika!!!:

ZAMIENIE EQ YANGI KONTA Z SYRIUSZ NA EQ KONTA YANGI BYLE CO NA RAVI

NA SYRIUSZU PL MAM MIĘDZY INNYMI:

-200kk ninja 38lvl zbr. na 18lvl 1khp 15sztyle 5b kd+3

-budde+9 10luda/-budde+9 12inta 5b / PW lub gg 32803264

Opublikowano

I za to ty chcesz lajka? szkoda, że nie ma juz systemu -, bo takiego byś napewno odemnie dostał, to ma być poradnik czy tutorial? tego jest tysiące w internecie, każdy cep potrafi zrobić taki shit a jeśli nie, to i tak kiedyś zobaczy jak, to się robi, ale napewno nie z twojego poradnika, mogleś się bardziej postarać a nie dać lipny filmik z dwoma mebelkami... żenada, szkoda by mi było czasu na taki shit :)

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

Poradnik bez sensu... Praktycznie każdy zna te kanapy ;| Już nawet lepiej żebyś zamieścił zdjęcie tego to by się każdy, ten co nie zna domyślił jak to zbudować, a nie filmik nagrywać...

Opublikowano

Ale problem coś takiego zrobić ... Już nawet ładniej wyglądają schody z dwoma tabliczkami, a to mało, że jakaś wersja "mini" to jeszcze nie pasuje do wszystkich wystrojów domów.

Kocham mame

Opublikowano

wstawiłem to dla jaj bo wkurza mnie te żałosne forum i poje..ani moderatorzy... zrobiłem ładny Tutek(chodzi o cs'a) a ani 1% ostrzeżeń mi nie zdjęli.. to jest idiotyczne... a mówili że jak zrobię tutka to mi zdejmą % a nic nie zdieli a napisałem do ponad 2 medoratorem cs'a.. napisał jeden ze fajny tutek a nie zdjął statusu a 2 nie raczył odpisać tak zachowuje się moderator to mam na nich wy***ne

W DZIALE CS MODERATORZY NIE WIEDZĄ O SWOICH ZADANIACH!!!!

ZAMIENIE EQ YANGI KONTA Z SYRIUSZ NA EQ KONTA YANGI BYLE CO NA RAVI

NA SYRIUSZU PL MAM MIĘDZY INNYMI:

-200kk ninja 38lvl zbr. na 18lvl 1khp 15sztyle 5b kd+3

-budde+9 10luda/-budde+9 12inta 5b / PW lub gg 32803264

Opublikowano

Wspolczuje ci zycia, wyjdz i lec na inne forum jak ci nie pasuje, na tym forum podejrzewam ze jest z 500+osob i nikt nie narzeka tylko ty placzesz

PS. Co do ,,tutoriala'' to jakbys napisal plyta i tabliczki to nawet ten co nie gra w minecrafta wiedzialby o co chodzi -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...