Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot Konto I Doładowanie

DavviDka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytanie gdzie moge zrobic konto do sbota i czy reg off? i pozniej wystarczy ze kupie kod aktywacyjny i bd mogl bocić tak?:) dam *5 za udzielenie odp

29715.png

19237.png

31166.gif

30558.gif

5851.gif

turcja_flaga.png

Jeb#^%$ac Te Wasze -----

Opublikowano

Musisz zarejestrowac konto (reg zawsze on) ale zeby doladowac musi byc otwarte doladowanie nowych kont. wtedy kupujes zna allegro i ktos ci doladowuje ew jak masz konto na paypalu doladujesz sam

PostalDude - Iris - 90

Admin Cienia
Opublikowano

Przenoszę do działu sbot, proszę następnym razem przyjrzeć się nazwą.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano
Przepraszam pomyliłem działy :| więc jak kupie na allegro doładowanie to na jakiej zasadzie on mi to doładowywuje ?

Wysyłasz mu kase na konto/paypal, jeśli wysłałeś na konto on przelewa na paypal i kupuje doładowanie, jeśli wysłałeś na paypal to pomija się etap wysyłania z konta na pp.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Wysyłasz mu kase na konto/paypal, jeśli wysłałeś na konto on przelewa na paypal i kupuje doładowanie, jeśli wysłałeś na paypal to pomija się etap wysyłania z konta na pp.

Dokladnie to wysylasz mu kase na konto w banku podane po zakonczeniu aukcji . Jak kasa dotrze (mozes zmu pokazac tez ss potwierdzenia przelewu wtezy zazwyczaj odrazu doladowuja) podajesz mu pasy na bota a on od siebie z paypala doladowuje twoje konto sbot(trwa to nie wiecej niz 5 min) po czym mozesz spokojnie grac. Jesli masz Konto paypal a na nim kase to sam kupujesz doladowanie i po 5 minutach cieszysz sie gra;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

więc jeśli założyłeś konto i nie kupiłeś jeszcze nigdy na nie bota to jesteś new customer i nie możesz kupić doładowania. Jeśli już raz kupiłeś doładowanie to jesteś old customer i możesz zawsze kupić doładowanie.

ps mam do sprzedania konto old customer.:)

• Dodaj nową pozycję...