Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Poradnik Glador

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie szukam poradnika gdzie leci jaki ulepszacz i na jakim lvl go drobic i gdzie szybko wbic lvl od 76(wojo body) 800 defa ;d

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

To ja ci mogę wszystko napisać.

Hmmmm o ile dobrze pamiętam do 99 expi się w AV1 no chyba, że jest dostęp na tym lvl do AV2.

Ulepszacze typu Zioła, Serca Bery itd. dropią z Opon które występują w AV2 i na mapie od 99 lvl czyli na Zombie.

Pieczęci bossów można zdobyć z misji lub zabijając tego bossa.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja powiem tak, nie ma żadnego na razie poradnika, dałbym ci kilka linków na forum serwera, ale nie mogę (regulamin).

Tutaj jedynie mogę Ci powiedzieć, że załatw sobie pieczęć mutanta, on daje na potwory, defa i wartość ataku to Ci wystarczy spokojnie do 180 poziomu. Staraj się o jakąś trute v2, ew. v3 nawet.

Takie rzeczy żebraj po prostu od lvlowców 250. Często dają. Ulepszacze w sumie dropią dziwnie, nie adekwatne na początku gry. Różne pieczęcie berana i mino dropią w wieży wygnańców po 1 sztuce.

Lepiej spokojnie dobijać lvl, wbić ten 180 - 200 i iść na mapę od 200, tam są kominy wpadnie Ci naprawdę dużo dużo ulepszaczy z kominów. Na 250 będziesz miał szok ulepszaczy.

Spróbuj też razem pochodzić w pt na bossa tego dungeonu od 200 poziomu. Z śmierci elakosa dropią itemy po 5 do 15 sztuk, takie jak chi, pieczecie, kamienie.

Od 220 + zacznij chodzić co 2h na katakumby, także jest ciekawy drop jak na 10 min bicia mobów, ale jak na razie zrób full eq na potwory i exp. :)

Opublikowano

Napisz na gg podane w sygnaturze, mam niespodziankę dla Ciebie. :) Ulepszacze dropisz z metinów, które respią się w AV1, AV2, Zombie, Gnollach. Pieczęcie Berana i Minotaura dropią w wieży wygnańców.

• 4 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Wbijasz sobie 75 lv robisz eq na av2 skrzydła sr 45 + i dropisz se w av1 tam masz oponki z nich dropią ulepki na

początkowe eq .. A potem to już jakoś leci ^_^

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...