Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt]Panel DJ'a by DJ C00Lphon

dzejQ97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pracuję nad projektem panelu dj'a do radia internetowego i chce tutaj przedstawiac efekty pracy. narazie jest gotowa strona z pozdrowieniami i formularz pracuję nad ustawieniami prototyp:http://www.pioneer-l...gu.pl/panel-dj/ jest to mój 1 tak spory projekt bo PHP dopiero się ucze a z HTML i CSS miałem już kiedyś do czynienia.

dane na panel dj'a login:dj hasło:dj

całego skryptu chwilowo nie udostępniam bo w kodzie panuje straszny bałagan udostępnie jak skoncze pracena systemem utworu na życzenie.

przepraszam ustawienie bloków ale u mnie jest dobrze a na stronie układ psuje reklama

@syrians

pozdrowienia nie są jakimiś super ważnymi informacjami a po co baza mysql na 2 konta z góry zdefiniowane(admin i prezenter)?

Opublikowano

No raczej baza danych jest lepsza niż plik .txt bez porównania proszę Cie ...

Dopiero zaczynam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na razie dobry projekt pracuj nad nim, ale osobiście polecam ci hosting darmowy bez reklam, lub zainwestuj 4zł na miesiąc bo psują Ci troche te reklamy. Skończ wszystko w kodzie i weź się za grafikę. Ew. napisz mi na PW, mogę Ci pomóc z nią.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na razie dobry projekt pracuj nad nim, ale osobiście polecam ci hosting darmowy bez reklam, lub zainwestuj 4zł na miesiąc bo psują Ci troche te reklamy. Skończ wszystko w kodzie i weź się za grafikę. Ew. napisz mi na PW, mogę Ci pomóc z nią.

Napisz na gg :42057128 mogę pomagać z php/css grafiką itd

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

To nie ma większego sensu dlatego, że plik logowanie.php nie tworzy nam żadnej sesji, możemy sobie wejść do panelu nawet bez logowania, jeśli ktoś ma co do tego jakieś wątpliwości to proszę kliknąć.

Opublikowano

Nie wiem jak wam, ale mi pozdrowienia nie działają. @up, masz racje - to tylko prototyp tego co nam kolega chciał pokazać, ale nic dalej nie robi, bo nawet logować się nie trzeba.

@@@@@@

400 post, biczbiczbiczbiczbicz

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak na razie kolory mi się podobają lecz mógłbyś coś dodać w te puste pola np jakieś obrazki.

Zacznij pracować nad tym dalej bo coś długo się tu nie udzielałeś.

Pozdrawiam, Mathias.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...