Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cheat Engine Pong

LesIOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wielki problem dotyczący cheat engine , gram na jednym z Włoskich serwerów metin2 , nazwy nie podam ze swoich przyczyn i mam taki , problem nie mogę włączyć key manager ponieważ metin się nie włączy , cheat engine to samo , jeśli włącze metka a potem key manager

lub cheat engine to metin sie nie odpali , w dodatku nie widzę w cliencie folderu hackshield , wiec nie wiem co zrobić żeby ten pong wyciągnąć

zauważyłem że na cliencie xenoxmt2 jest to samo , czy jest na to jakaś rada ? , jeśli ktoś potrafi temu zaradzić to dam max laików ilę się da ;]

Opublikowano

Właśnie bawiłem sie Olym bo doczytałem , że client xenox ma virusy tylko to nie prawda ponieważ , był pakowany mole boxem , to sobie załączyłem olyego lecz wypakować nie mogę mam wszystkie potrzebne do tego skrypty lecz nie idzie , więc co wy na to ?

Opublikowano

Wiesz, z Xenoxem to sam bym chciał wiedzieć co oni tam nacudowali, bo nie mogłem tego rozszyfrować (co prawda nie jestem w tym jakiś elo dobry). Większość privów otwierałem WinHexem, szukałem locale/ i później zmieniałem HEX na ASCII - zazwyczaj działało. Ale niestety, nie mam pojęcia jakich zabezpieczeń użyły ekipy z Xenox i Tilian.

Opublikowano

Wiesz , ja potrzebuję tylko jednej rzeczy , zauważyłem że z injecotrami jest to samo włączysz a metek się wyłączy , lecz akurat już mam takiego injectora który działa i xenox sie nie offa , tamten metek tak samo , wiec teraz wystarczy że napisze do kogoś kto sie zna na c++ czy tam auto it i napisze mi zwykły program z jedną komendą i jestem w niebie :)

kiedyś owy program był , ale już go nie ma a jak chcesz wiedzieć o co dokładnie mi chodzi to pisz pw :)

@Edit a co do xenox znalazłem locale/ i pod tym jest niby coś w postaci txt , ale tego nie idzie przeczytać czy to po chińsku czy co niewiem ;D

Opublikowano

Tak, bo xenox ma zabezpieczenia przed wyciągnięciem pongu. Prawdopodobnie pozmieniali kodowanie i zrobili uje muje dzikie węże z tym pongiem. Na tym serwerze chyba nieliczni mają moda :P

Opublikowano

beton321 , ten pong napewno jest zły , na co xenox robił ty tyle zabezpieczeń jeżeli pong byłby standardowy , ale z ciekawości sprawdziłem lecz wiadomo jaki jest wynik ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...