Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam DOBREGO serwera Silkroad.

Qwazar41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tak jak w temacie: Szukam DOBREGO prywatnego serwera Silkorad (najlepiej takiego który jest już od dłuższego czasui nie padnie po miesiącu) i na którym gra dużo osób. Mógłbym od razu dołączyć do jakiejś gildii, jeśli będą takie propozycje. Podawajcie nazwę serwera i link do strony/downloadu.

sygnah.jpg

Ego = 1/Knowledge

Opublikowano

@Pawlak,

Rozwaliłeś mnie trochę... Jeśli masz zamiar tam z polaczkami grać to idź na crystal ;P Nie mam oczywiście nic do GM'ów i połowy servera, ale tam jest z 30 dzieci, że na sam ich widok chce się śmiać i rzygać jednocześnie... Wiem, bo grałem i straciłem tylko na to czas :( A szkoda, że dzieci psują takie o to servery, gdyż server jest jednym z bardzo rozbudowanych serverów.

@topic,

Sam szukam takiego serwera, ale to kwestia gustu, jednemu podoba się server z sox rate 50x, exp 999x+ i 130lvl bez skilli 130... Drugiemu podoba się zwyczajny 110, natomiast trzeciemu podoba się stary dobry oldsql cap 80-90. Ja tam bardziej preferuję old sql i podczepiam się pod temat, mógłby ktoś podesłać server gdzie Nie ma soxów u npc, gdzie server nie lata wysunowany, raty takie ok. 40x, gdzie można czerpać przyjemność z gry na low lvl tj. 40/100 i gdzie NIE MA POLACZKUFFFFFF... Jeśli ktoś zna taki serv, to byłoby miło, jeśliby się nim podzielił :D

Opublikowano

ooo Mroz3k dobrze że przypomniałeś mi o ERoad. Kiedyś tam grałem i było git ;) Masz może jakieś linki do downloadu clienta? Bo te ze strony dead...

sygnah.jpg

Ego = 1/Knowledge

Opublikowano

Panowie! Ja was zapraszam na esro 1... To jest chyba najlepszy server jaki kiedykolwiek widziałem... Jeśli nie ma tam aktywnej pl gildii, to można zrobić, ale jak masz zamiar trolololo'wać to idź na crystal :P Tam mają nawet gildie dla takich :) Wystarczy pobrać media.pk2 stąd https://hotfile.com/dl/152184746/81ca130/Media1.3.7z.html (Znalazłem niestety tylko ten tak "brzydko" edytowany, ale jeśli ktoś chce może sobie te niektóre pliczki pozamieniać na oryginalne używając pk2 innych serverów :) )Mam nadzieję, że skusi się na to jak najwięcej osób. Ew. można zrobić jakieś pt żeby szybko wbić 100 :)

Pozdrawiam Zmora222

PS. Skana nie daję, gdyż link jest ze sro.vn.

Opublikowano

Eroad 1

sro.vn

Linki są działające na forum.

Gram od kilku miesięcy i nie narzekam, no może czasami.

Teraz są nawet gm'owie którzy w weekendy robią eventy;D

Jak co pisz na któryś z tych nicków, jakbyś coś potrzebował pomocy czy cos:

- iFaiLeD

- Xbox

- Lenker

- Nozyk

- DontDoThis

10465336176777382411.png
Opublikowano

kazdy wymienia Eroad slyszalem juz o nim ale na ich stronie niedzialaja linki do downloadu moze ktos podac strone/forym/download aktualny ? bo to co znalazlem to nic niedziala

Edge-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...