Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McOlimp-[Dedyk,Factions,McMMO]Survival/Free-Build[24/7] Zapraszamy

Hyperion9013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy adresie IP macie błąd macie 2x port :) Serwer dosc fajny tylko ze narazie jestem sam i nie wiem jak ludzie/administracja :)

Opublikowano

Na serwerze nie da sie grać admin zabija bez celu...Wogóle server do bani radze nie wchodzić :D

SzescikPL

Przed chwila napisales ze chcesz bana <mam screen> więc wiedać twoją opinię
Opublikowano

Przed chwila napisales ze chcesz bana <mam screen> więc wiedać twoją opinię

Po 1. może masz screen'a to se go miej ale jak ty nie grałeś wczesniej to wiesz ...

nie pisz takich idiotychnych postow bo nawet cie nie widzialem na servie denerwuja mnie ludzie co nawet na serva nie wejda a juz pisza komenty

Ahahahahaha byłem na servie i mi dałes trzy bloki diaxów za to żebym napisał miły komentarz o servi i stack jabłek więc pierw myśl potem pisz...
Opublikowano

Po 1. może masz screen'a to se go miej ale jak ty nie grałeś wczesniej to wiesz ...

Ahahahahaha byłem na servie i mi dałes trzy bloki diaxów za to żebym napisał miły komentarz o servi i stack jabłek więc pierw myśl potem pisz...

chyba ci sie serwery pomylily tu admin nie daje itemow :)
Opublikowano

chyba ci sie serwery pomylily tu admin nie daje itemow :)

Gdybys wcześniej grał na serverze to bys zobaczył...

Zapytaj się gracza Majka

Opublikowano

Gdybys wcześniej grał na serverze to bys zobaczył...

Zapytaj się gracza Majka

posluchaj ja gram od 1 dnia serwera :) więc nie kozacz niewychowany gnojku myślisz ze nie mam screenów z twoimi zabawami :)
Opublikowano

posluchaj ja gram od 1 dnia serwera :) więc nie kozacz niewychowany gnojku myślisz ze nie mam screenów z twoimi zabawami :)

To sie zapytaj a nie wyzywasz od gnojków...
Opublikowano

Super serwer miał być fajny ale natsała decyzja o z mianie mapy niestety ale zawiodłem się na was, że chcecie stracić 50 graczy ehhh to naprawde jest dziecinna zagrywka

I jeszcze teraz ta white-lista

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...