Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena strony MMOV.me

MrLucyf3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie wyżej widzę, że ten kto uczył Cie czytać popełnił wiele błędów podczas tego procesu...

#topic

Powodzenia, jeśli by się to udało to na pewno wiele osób by z tego korzystało, choć nie wiem czy jest to aż tak potrzebne gdyż przeglądarka znacznie bardziej obciążą komputer niż ts3/vt/mumble. Ciekawy też jestem skąd wytrzaśniecie takie serwery żeby utrzymać te załóżmy kilka tysięcy ludzi online i skąd na to kasa?

Opublikowano

PS. Kumpel i ja mieszkamy w Kanadzie i chcieliśmy stworzyć projekt na skale globalną dlatego strona jest w języku angielskim :)

Czy to jest w ogóle wasz projekt? I dlaczego język angielski?

wcale nie tu, wcale... -.-

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Serwery już mamy, nienajlepsze ale są. Skrypt jest już gotowy i możecie zacząć korzystać z nie a kasa będzie z zakupionych kont "vip" :) Poczekamy i zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Opublikowano

spoko przydatna strona, myślę że nie jednej osobie pomogła ;)

Dopiero zaczynam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...