Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak mieć darmowe RP

Posejdon133

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz zarejestrować 10 kont poprzez unikalny link i dobić na nich 5 lvl.

Oprócz tego na 3lvl dostaje się 400 RP za darmo.

Opublikowano

Tak jak kolega, lecz za 400 RP na 3 lvl możesz kupić XP Boosta i szybciej wbić 5 lvl.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

RP dostaje się za 10 i 200 referali, na swieta dawali 300 albo 450, i jedna z tych liczb to bylo za bycie grzecznym i nie dostawaniu banow ;P ( ale ja dostawalem wieele razy i mi dali ). Moze za eventy jakies tez są. I nie nabieraj sie na ,,RP hacki'' z Youtube bo takowe nie istnieja i oni tylko chca zebys im zrobil refki.

Opublikowano

RP dostaje się za 10 i 200 referali, na swieta dawali 300 albo 450, i jedna z tych liczb to bylo za bycie grzecznym i nie dostawaniu banow ;P ( ale ja dostawalem wieele razy i mi dali ). Moze za eventy jakies tez są. I nie nabieraj sie na ,,RP hacki'' z Youtube bo takowe nie istnieja i oni tylko chca zebys im zrobil refki.

Za 100 refów jest collector pack, w którym znajduje się ~1700 rp.

Opublikowano

• Refy
  • Święta (Ostatnio na Boże Narodzenie dawali po 450 RP)
  • Wierszyk, obrazek itd. dotyczące lola (Ale to chyba max 30 rp, a przynajmniej tak słyszałem)
  • Błędy z serwerami (Nie jestem pewien, sam nigdy jeszcze nie dostałem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...