Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy sposób na ukradnięcie komus konta w grze mmorpg by Kleom!

kleom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!!!

Jest to moj pierwszy temat.

Jest to sposob ktory nie pojawil sie jeszcze na mpc forum (tak mi sie wydaje). Nie potrzebujemy tutaj żadnych keyloggerów ani programów.Wykorzystujemy tu tylko ludzką głupotę (nie chce nikogo urazić).Jak mówiłem jest to mój pierwszy temat i pierwszy poradnik więc sory za niestaranność itd. Mam nadzieje ,że to nie zostanie użyte , aż do takich złych celów. To zaczynamy.

1.Na początek robimi konto na jakiejs poczcie. Np. Jeśli chcemy ulraść konto z 4story to robimy email o nazwie [email protected](przykładowo).

2.Na czacie w grze piszemy ,że sprzedajemy konto z takim i takim itemem pokazując itemy i dane konta naszej ofierze a także pisząc ,że wszystko będzie bezpiecznie bo zrobimy to przez GM.

3.Teraz musimy podać co ma zrobić nasza ofiara kłamiąc ,że wlaśnie tak się sprzedaje konta przez gm.Należy napisać jej żeby wysłała passy na email który wtedy stworzyliśmy a jutro na jego email dojdą passy do naszego konta.

4.Teraz kiedy wszystko poszło dobrze z planem.Przypominam żeby zrobić to w nocy.(najlepiej).Wchodzimy na nasz email jeśli znamy już jego passy wchodzimy na jego konto i wysyłamy itemki na nasze konto i cieszymy się

nowym eq :) zapraszam do komentowania i sory za blędy.

Opublikowano

No ta tylko kto by sie chcial wymienic? musial bys miec jakies lepsze itemki -,-.I w tedy wymienic sie np: za gorsze eq to w tedy by sie wymienili. Ale w tedy mozna podejrzewac ze sie chce oszukac.

Opublikowano

To się zwie "Phishing" i to żadna nowość, nabierają się dzieci do lat 12, a kradzież można zgłosić na supporcie ^^

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

No cóż ja się jeszcze nigdy nie spotkałem z tym sposobem w tej grze ale jeśli wszyscy już o tym wiecie to temat do zamknięcia.

Opublikowano

Kolego tak jak ktoś napisał wyzej jest to phising i jest ścigane przez policje a nie support

Support najwyżej ci odpowie że nie masz screenów i ma to wszystko w dupie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Taki sposób pozyskania konta to jak pójść do Tesco i powiedzieć że chce się wymienić (powiedzmy) 50 zł za Diablo 3, z tym że my już odłożymy tą grę do samochodu, a pieniądze damy później (wcale).

8===D

Opublikowano

No racja a tak wogóle to to jest bardzo hamskie więc nie polecam tego sposobu lepiej samemu zarabiać bo w tedy jest zabawa :)

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Phishing jest nielegalny i jeśli zgłosi się to do odpowiednich organów ścigania to zrobią co trzeba.

Sposób był i to kilka raz, powiem więcej - były nawet i gotowe stronki phishingowe z oskryptowaniem ^_^

//W nocy jest trochę mniej gimbów więc szansa powodzenia jest mniejsza >.<

//Nie przepraszaj za błędy, tylko ich nie rób :G

Mam nadzieje ,że to nie zostanie użyte , aż do takich złych celów.

Do czego niby chciałbyś aby zostało to użyte?

I jeszcze jedno - dlaczego nazwałeś to bugiem?

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...