Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrzynie mann co

HandZook PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanko mam klucze ( 10 nie za dużo ) i chciałem wiedzieć jakie skrzynie mann co najlepiej otwierac aby dostać fajne ( serio fajne nie jakieś .. ) czapki dla: szpiega, demo i pyro ??? moga byc tez farby czarna, różowa. Z góry dzięki za pomoc daje +++++ :D

Opublikowano

Otwierać skrzynek za czapki się nie opłaca.. lepiej już zamienić na metal i kupić chociażby na tf2tp.com.

Najlepsze: 19/20/30/40/41/42.

Opublikowano

40 chyba kupisz i zostanie Ci jeszcze pare kluczy a zawartość sprzedasz za więcej jak Ci wydropi np: Saper ; )

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Nic mu zostanie, jak ma 10 kluczy i kupi skrzynkę za 10. Chyba, że od jakiegoś oscamuje kogoś. Najwięcej z niej jest wart Łowca Strange 22 - 24 klucze. Ale jak wypadnie Świąteczny Wigor wart 4 klucze to ... .

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Ja skrzynke 20 i 40 Dostałem od jakiegoś dzieciaka za kilka randomów . Więc się opłacało , potem sprzedałem na Angielskim serwerze za 20 kluczy :)

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

20 jest warta 1 raf, a 40 około 10-11 kluczy, także niezłe bajki wciskasz, bo wątpię aby ktoś Ci dał wartość unusuala za skrzynkę.

Opublikowano

Skoro jest już taki temat to nie założę nowego . Mam pytanie

Za ile sprzedam skrzynię nr 42 , 32 , 29 , 27 , 31 , 26 , 28 . Z góry thx za odpowiedź ;)

giphy.gif

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...