Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z m2bob

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słuchajcie spatchowałęm metina wszystko ok bloknołem hs wgrałem bota nowego 1.4.2 ok smialo boce a tu wyłączyłem wieczorkiem rano lece na pks bo wiece dojazd do sql i chce usatwic bota co bd sie meczył z expem jak bd w szkole to troche sobie podbije a tu lipa wysakuje ze niby nie mam najnowzej wersi taki warning i odnosi mnie do stronki ale no nie pobiore bo po ciul a pozatym limit wyczerpany po 6 kb/s to ja dzięki pobierać raz nawet jak włacze to pisze ze m2bob przestał działąc reinstalowałem i wgl wszystko i co jest co zrobic by działał ? nie mam moda

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Pobierz po prostu najnowszą wersję bota .

http://m2bob.net/index.php?site=download&lan=de

Jeśli nie zadziała to, wyłącz all anty wiry, zablokuj hsa, zaaktualizuj czystego metka do najnowszego update, (po czym dopiero blokujesz hs'a) i dopiero wggrywasz bota .

Powinien śmigać .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...