Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] MPC- koniec przygody z forami? Czy może coś nowego?

Martiness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Temat powstał tylko ze względu na dyskusję więc proszę bez żadnych sporów. Ostatnie godziny są dosyć głośne- wiadomo problemy forum. No i tutaj nasuwa się moje pytanie. (odpukać) Jeżeli mpc by upadło przenieślibyście się na inne forum, czy jednak przestalibyście korzystać z tego typu stron? Ja znam osobiście jedno bardzo ciekawe forum które nie składa się z 200 czy 300 użytkowników. Nie będę robił reklamy bo to nie kulturalne tak więc jeżeli jest ktoś zainteresowany to napiszcie na pw. Bajełej wracam do pytania?Trzeba sobie zadać pytanie, co dalej?

Zachęcam do dyskusji!

Opublikowano

rzadko wchodze już na MPC praktycznie okazyjnie. mówiono że głownym celem forum był metin2. w sumie? bardzo duzo osob tam sie udzielalo bardzo duzo zdolnych w serwerach itp. teraz jest ich naprawde garstka;].

"super" czasy forum były jakies 2-3 lata temu bynajmniej w dziale metin2 choć wiadomo wszystko idzie do przodu. po za tym nabijanie postów ani plusików nic nie daje jak nie ma korzysci. po za tym "czas" grania zazwyczaj z wiekiem mija a forum odwiedza się nie tylko do gier. czasem warto rozważyć czy warto nadal się tym zajmować czy nie lepiej znalesc sobie cos lepszego

Opublikowano

Chamstwo przebija czasami. Forum przeżywa trudny okres a ty masz czelność tak spamić reklamą graficzną. Prędzej anty zwolenników znajdziesz teraz niż użytkowników -.- .

Przykre.

Opublikowano

Można teżpisać do Freezy28 i w górę, codziennie nowe konta.

Zapraszam na GFeu :)

Won z tym gównem które otwiera się xx raz i tak padnie żalll pajacu

Opublikowano

Gdzie ja znajde taką ekipe ? Gdzie ja znajde takie pogaduszki ?

Mam sentyment, raczej nie chciałbym się gdzieś przenosić.

...

Zresztą co to za gdybanie ? "Jutro moge złapać rękę przy podcieraniu d**y".

Jest, działa, śmiga. Nie martwie się tak odległą przyszłością.

f.png

Opublikowano

Troszkę szkoda , każdy z nas poświęcił trochę czasu na te forum , a tu taka dupa . Nic , czas rozglądać się za innym , lecz chyba 2 nie znajdę . Lecz będę do upadnięcia forum [*] kokosz nie ładnie postępuje , powinien przekazać forum 2 osobie z takim zaangażowaniem , co by nie mówić , forum od nas opłat nie wymuszało . Nie wiem co jest spowodowane , tym że kokosz się poddaje , raczej nie DDoSem . Pisał że bd miał już 30 lat , i ma swoje sprawy .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

"super" czasy forum były jakies 2-3 lata temu bynajmniej w dziale metin2 choć wiadomo wszystko idzie do przodu. po za tym nabijanie postów ani plusików nic nie daje jak nie ma korzysci.

Te super czasy z metina to początek tragedii, bo z tego działu się cały plebs wysypał, lol.

Opublikowano

MPC było, jest i będzie.

Jak chuj na chuju leży, ale na miejscu kokosza poszedł bym na policję z tym Daro i zrobił z nim porządek bo przez kabelek to on sobie może.

Opublikowano

Nie przeszedł bym na inne forum, bo nie ma takiego druguego dobrego forum o grach jak to.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Gdy MPC padnie nie mam po co żyć ;x

HAHAHAHA Rozjebałeś mnie tym :F

Już sie forumek sypie :( Kosza wcieło i bf3 i metina omg

OndteAw.png
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem raczej inne forumowisko nigdy nie osiągnie tego co MPC ilość forumowiczów jest makabrycznie wysoka,głównie w tematyce metina i to właśnie admini prywatnych serwów stracili najwięcej,,,,nowych graczy,bo prezka na MPC przyciagała ludzi na serwy jak magnez żelazo bez tej prezki tutaj będzie im cienko zawalczyć o nowego który da zarobić adminkowi<> znam adminów 3 serwów i nie jeden raz mówili że bez reklamy tutaj ich priw dawno by już padł bo żaden inny nie ściągnie tyle ludzi co MPC,,,pewnie nie raz się zastanawialiście jak w prezkach jakiś serw jest opluwany,nawet sa umieszczane dowody w postaci ss że eq lata z navi itd,,dlaczego admin nie zamknie prezentacji??? proste bo straci 100% nowych graczy lepiej mieć zjebaną opinie ale mieć!! niż być bez reklamy na mpc..tak są inne fora ale każdy sie z tym zgodzi że jeszcze im daleko do tego co wypracowało sobie te forum.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Wyluzujcie kokosz nie zamknie MPC bo nikt do tego nie dopuści.

Chcą się zabić bo MPC nie będzie lolz. Wy tyko widzicie świat w MPC?

Opublikowano

Pętla na łeb i po sprawie :F

Omg forum to nie koniec świata lOl ? Jest wiele innych forów gdzie można pogadać :D

OndteAw.png
Opublikowano

Przeżywacie to jak mrówka okres to forum przeżyło już nie jedno to i teraz da rade :)

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Nigdy nie miałem niestety wielkiego sentymentu do tego forum, może że za mało tutaj siedziałem?

Ale powiem jedno, przykre jest to że tyle setek tysięcy konto pójdzie się za przeproszeniem Jebać.

MPC, jest i nie długo będę mówił było najbardziej rozbudowanym forum w Polsce.

Tyle postów, tyle tematów i tyle nawiązanych znajomości!

MPC jest jak rodzina, nie wiem czy dużo osób będą mieli ze sobą kontakt czy nie będą mieli, ale myślę że to będzie niewielka garstka, może ze 100 osób?

"MPC Pamiętamy"

"(Ludzie z mpc), oraz wszyscy moderatorzy i społecznośc MPC, to dzięki wam zapamiętamy forum jakie stworzyliście"

I może wiele osób mnie przeklnie bez senstymentu do mpc, ale i tak szkoda mi tego forum...

"100 ROK, 2012 ale niema z nami mpcforum"

Pętla na łeb i po sprawie :F

Omg forum to nie koniec świata lOl ? Jest wiele innych forów gdzie można pogadać :D

Prawda są inne również zajebiste fora, ale ludzi takich zajebistych już niema!

mpc.gif

"Uwierz w Treva, gdy pojawiam się na pętlach

Uwierz w Treva, bo ten styl cie opętał

Uwierz w Treva, bo ta muza jest przeklęta

Uwierz w Treva... zapamiętaj"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...