Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival+Factions][CreeperCity]

Ziomekkamperxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM TEGO GÓWNIAGEGO SERWERA WLASCICIEL NIA MA KONTE PREMIUM TYLKO SIE PODSZYWA POD NICK Apek424 Gracze nie mili administracjia nie pomaga a raczej ma wszystko w DuPIE

Opublikowano

Raczej ci co się wypowiedzieli ,coś za to dostali... więc tak czy siak trzeba samemu sprawdzić jaki server jest , a co do admina to admin

często ma cos do roboty więc jego sięnie czepiajcie (tzn. ma na bank cos ważniejszego do zrobienia niż danie komuś gamemode..)

ps

do założyciela tego tematu weź tak nie spamuj tymi tematami bo ,mój zakrywasz ..

+==================================================================+

77 ms (Piranessi), 68rp (Aklavebi Yuria) [Kyra], mogę pomagać w sprawach dotyczących tibi,

s3.mineserv.eu:52473 server minecraft (wersja non stop aktualizowana, wraz z

wyjściem nowych pluginów oraz wersji minecrafta (wrazie czego pisać do Piranessi) .

Opublikowano

@2up

po 1. Caps off

po 2. Nie każdy musi mieć konto premium ja mam.., ale kolega mi wbił na mój "własciwy" nick, ale nie będę robił restartu AuthMe tylko dlatego

Więc idź już dziecko spać..

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...