Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pilne ! Odnośnie nowego M2Bob.

Darkeduar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj stary m2bob (1.1.4_2) Kazał mi wejść na nową stronę bota i pobrać jego nową wersję (M2Bob 1.2). <<< Od tego update przestał mi działać FB od erpel'a >>W tej wersji bota został dodany FB ale nie chce on za bardzo działać, może nie tyle nie działa, co łowi do DUPY. Na M2 fish od Er'a łowiło mi się świetnie, cóż za ironia "łowiło mi", a ustawienia bota Fishdelay i botdelay ustawiałem zawsze jak w http://www.mpcforum.pl/topic/372297-tut-wdkarstwo-czyli-mskie-hobby/ i w ciągu nocy postać wyławiała ponad 200 różnych ryb i przeważnie po 7-8 małży... Teraz ustawienia wprowadzam takie same, chociaż w tej wersji bota podaje się wartości Od; Do i nie wiem czy to nie wina tego ale po wpisaniu takich samych delayów bot przez dwa dni i dwie noce wyłowił może 40 rybek (2 małże....). Nie wiem czy to bot jest do dupy czy może tutaj powinienem ustawiać inne Fish/bot delay ? Jeżeli ktoś tego używa/ł(a) prosiłbym o pomoc ;p bo 1 małż na dzień to raczej lipny interes... Dziękuje za wszelką pomoc :P

Opublikowano

Ustawiłeś pewnie złe czasy - bo mnie działa elegancko ;) No i jeszcze od szczęścia wiele zależy.

Albo po prostu zrób drugą kopie metina pod tego fish'a ;)

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

Mam go włączonego od 10min i 5 ryb wiec nie najgorzej.

Mam wedke +4 i fishbot ustawiony tak :

Fishdelay: 2600 - 2650

Boterdelay: 4450 - 4500

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

To mam chyba niezłego pecha xD. Tylko zjeb*** tego nowego m2boba 1,2 po całości... na 3 klienta trzeba już donate a wcześniej po 7 fishbotów stawiałem ;(. A wędkę też mam +4 więc wypróbuje twoje czasy dzisiaj Jasio33.

Opublikowano

To mam chyba niezłego pecha xD. Tylko zjeb*** tego nowego m2boba 1,2 po całości... na 3 klienta trzeba już donate a wcześniej po 7 fishbotów stawiałem ;(. A wędkę też mam +4 więc wypróbuje twoje czasy dzisiaj Jasio33.

Stawiałeś po 7 FB na M2bob'ie? Ekhem!

Spoko gość z Cb łap Like'a bo dawno się tak nie uśmiałem :D

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

wszystko zależy od czasu wędki

ja mam 2 lvl wędki i mam takie czasy

2750-2850

4400-4700

i mi ładnie łowi, nie mniej jak 30% prób kończy się sukcesem.

400x49.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...