Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie

kidekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czym sie roznia te zlote bronie od normalnych???

zj3dzk0nia-1.png

Nie hakujcie na POLAND idźcie na GERMANY

Pomogłem???? Daj 5!!!

Opublikowano

jak dla mnie, możesz się podniecić że masz złote xD

nie zauważyłem żadnych innych różnic...

Być zajebistym...

Opublikowano
Co da los może nawet te złote bronie

zlote? przeciez zlota bron dostaje sie chyba tylko jak wydasz 500 G1 a z tego co wiem to ja mialem premium bronz i promokoda nie dostalem tak jak moj kolega mial golda i tez nic nie dostal :|

Opublikowano

powiem z wlasnego doswiadczenia ZA PREMKI NIE DOSTAJE SIE PROMO CODOW!! 2 dni temu wydalem 1600g1 credits na 2x Eng kit, w prezencie dostalem promo na: M4 Spectre, Gold scorions na 8 slot, Gold M60 na 8 slot (scpete na 7 dni a reszta 3 dni) Trzeba wydac 500g1 credits zeby otrzymac promo cod ;p

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

zarziii co ty pierd***** dostaje sie promocody za premke tylko trzeba pomyslec i napisac do k2 ze masz premke i najlepiej napisz im jakie bronie chcesz bo za golda to nawet 3 promocody albo 2(nie jestem pewien) ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...