Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ponieważ siedząc przy komputerze 4 godziny dopadły mnie nudy, więc zaczęło mnie roznosić. Wchodzę sobie na forum, patrze a tu temat o programowaniu cheatów. Pomyślałem sobie "Dobry pomysł, przynajmniej nudno nie będzie" Lecz tu zaczęły się schody. Pobrałem VC, chciałem zainstalować, aż tu :

87940174.jpg

Proszę o pomoc ponieważ chcę spróbować sam a nie tylko czekać na gotowca. Z góry dziękuję.

s-a-m.jpg
Opublikowano

@up

nie widzisz ze napisał że ma sp3 ?

@topic

poszukaj wersji na sp3... napewno jest...

@down

jak coś to wystarczy sp2...

ja mam i działa ; p

Być zajebistym...

Opublikowano

@2xup

OMG! Ty czytasz wypowiedzi innych? Autor napisał że ma sp3...

@autor

To sproboj zainstalowac sp1.

buttonRapideo.png

nat1o.png

Opublikowano

<lol> zainstaluj inna wersje VC na Service Pack 3 napewno inne wersje są

@edit jak nie zadziala to sprobuj zainstalowac SP1

Opublikowano

Jak widzimy na załączonym obrazku VC jest na SP1 wiec jak up piszą znajdź VC na Sp3 i potem go zainstaluj i powinno chadzać

animationsignum441267.gif

twojtata.jpg

userbar17jpg.png

"Już więcej nie będę wystawiał takich dużych sygnatur" - Drags753.

Opublikowano
Jak widzimy na załączonym obrazku VC jest na SP1 wiec jak up piszą znajdź VC na Sp3 i potem go zainstaluj i powinno chadzać

SP1 dotyczy raczej samego IDE a nie systemu.

Co do tematu, to może zwyczajnie zastosujesz się do wskazówki i włączysz tę usługę. Pod XP wyglądałoby to tak:

Panel Sterowania-->Narzędzia administracyjne-->Usługi-->Usługa inteligentnego transferu w tle

albo

menu Start-->Uruchom-->services.msc

...i ustaw usługę inteligentnego transferu w tle na automatyczne, albo ręczne uruchamianie (u mnie akurat to drugie).

Opublikowano

Dokładnie to co powyżej. Wy ten błąd wogóle czytaliście?? Wyraźnie brakuje USŁUGI inaczej SERWISU a nie ma problemu z żadnym sp GDYŻ cytuję "Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition WITH sp1". With w języku angielskim "with" oznacza "z" zatem tekst ten oznacza nie mniej nie więcej "Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition z sp1" co oznacza service packa dla danego IDE....

Poniżej jest BARDZO WYRAŹNIE napisany powód niedziałania i wyjaśnienie Propagandhi powinno zadziałać..

• Dodaj nową pozycję...