Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Skyrim nowym działem ?

Makito

Skyrim nowym działem ?  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz by Skyrim sta? si? nowym dzia?em ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy chcecie tego ? Odpowiadamy do załóżmy : 15 kwietnia .

Oceniam ! Jak ? Kreatywnie !

Piszę ! Jak ? PO POLSKU !

Opublikowano

Nie, bo gra nie ma nawet trybu multiplayer.. Jeśli już to malutkie subforum do gier singleplayer, ale za gre trzeba zapłacic więc zainteresowanie ze strony użytkowników będzie nikłe.

Opublikowano

Grałem trochę w tą grę, owszem gra jest ciekawa o wgl. Jednak po czasie się nudzi, dobija brak trybu multiplayer który w jakiś sposób urozmaicił by grę. Jestem na Nie

fs_pc.png

Opublikowano

Człowieku nie ma sensu robić nowych działów i nikt ci go nie zrobi bo i tam MPC za niedługo upada , więc nie wiem po co tworzyć nowy dział . Teraz wszyscy kopiują TuTy na swój komputer a nie robią nowe .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Raczej nie brak multi to największa przeszkoda ...

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

czyż nazwa MPC nie oznacza że są tu tylko gry z trybem multiplayer? więc nie będzie takiego działu. A pozatym zdecydowana większość gier na MPC to gry F2P więc dział Skyrim z pewnością świecił by pustkami.

Opublikowano

Po co ? Przejdziesz raz całą grę ok jest spoko nie nudzi się, przejdziesz drugi raz, no ok jeszcze też wytrzymujesz, zaczynasz grać trzeci raz ... myślisz sobie "pier**** nie robię" .... :) Brak multi, gdyby było to bym dał tak :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...