Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwa

ZXCVBNMP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jestem nowy na tym forum i chcialbym sie spytac, jaki serw najbardziej pasuje do moich kryterii.

Chce, aby serw ten nie byl zbyt trudny, ale zeby tez nie byl zbyt latwy, jesli chodzi o exp. Cos takiego jak na elitemt2, jesli ktos gral. Wazne dla mnie jest rowniez, aby nie bylo tam bonow 5/10, bo nie chce robic 4eq do pvp, tylko zeby eq wojenne bylo najlepsze. Dobrze by bylo zeby ten serw byl nowy, bo nie chce, aby na serwie 50% ludzi sa koxami i maja full lv, wiec w sumie to exp moze byc nawet troszeczke trudniejszy, bo nie lubie jak kazdy w miescie ma full eq i moze mnie zlozyc na skilla. Fajnie by bylo zeby gralo tam troche ludzi i zeby nie bylo w miescie pustek i zeby nie bylo za duzo koxow, bo chce szpanowac w miescie, ze moge zlozyc prawie wszytskich. Aha i zeby mozna bylo robic misje u niologa itp. caly czas, bo nie chce poswiecac zbyt duzo czasu na robienie misji.

Jesli zly dzial, lub cos w tym stylu to sorry. Z gory thx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...