Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUTORIAL]Jak uruchomić 2 launchery dla 2 graczy (inny e-mail) na 1 pc

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie są czasy gdy nie mamy z kim dropić części dlatego powstał ten prosty poradnik !

Oto najłatwiejszy sposób :

1.Kopiujemy folder z grą World na 2 partycję/dysk / KOPIA FOLDERU NIE JEST KONIECZNA

2.Ściągamy program Sandboxie

np. taki http://www.dobreprogramy.pl/Sandboxie,Pr...15247.html

3. Po zainstalowaniu wybieramy z menu : Uruchom dowolny program w piaskownicy , a następnie wpisujemy nasz plik skopiowanej lub nie skopiowanej gry np.mój to "C:\world\Need For Speed World\GameLauncher.exe"

takie okienka nam wyskoczą po klikaniu ok :

post-483900-0-13973300-1334166000_thumb.jpg

4.Mamy na pulpicie uruchomione 2 lanuchery systemowy i skopiowany , logujemy się do momentu graj

post-483900-0-43317000-1334165998_thumb.jpg

U mnie to są :

1 - to lanucher z windowsa ( nie kopia)

2 - kopia uruchomiony za pomocą programu

5. Uruchamiamy 2 launcher i wczytujemy grę ( na 1 wywali nas z gry) oczywiście grę mamy ustawioną w tryb okienkowy

6 . Uruchamiamy 1 launcher i tym sposobem mamy dwa okienka z grą

Udanej gry/dropu jak kto woli smile.gif

Sprawdzone na Win 7

P.s:Napisałem jeszcze raz ponieważ była cofka. ;d

EXPmIpC.gif

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Przepraszam za wielki odkop, ale czy można do tego uruchomić 2 trainery tak aby jeden działał do jednego a drugi do tego z sandbox?

Opublikowano

Myśle ze tak jeżeli uruchomisz trainer tez sandboxem, mi niestety sposób nie działa, za bardzo obciążany net i zrywa połączenie.

Opublikowano

Kurde spróbowałem i nie działa, że uruchomienie sandboxem bedzie dla launchera tez na sandboxie, chyba trzeba zmienić kod źródłowy hacka bo wydaje mi sie, że hack ma przypisany dany proces, dla którego działa, chociaż nie wiem dlaczego ale w menedżerze zadań pokazuje, że są uruchomione dwa procesy nfsw.exe ale działa tylko dla jednego.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...