Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Battlefield przez Allegro?

Andraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ludziska!

Mam do was pytanie, które mnie dręczy. Z tego co widzę, to na Origin BF3 kosztuje 135zl, a na Alledrogo jedynie 50zł. Czy jeśli kupię przez to drugie, to mam gwarancję, że po tygodniu nie dostane bana? 50zł to nie jest duży pieniądz, ale jednak jest.

Tutaj link do aukcji:

http://allegro.pl/battlefield-3-cd-key-klucz-pc-automat-24-7-origin-i2244646726.html

Opublikowano

Co do tej aukcji - bezpieczna- kupuj ;)

ale Zapoznaj się z tym tematem:

http://www.mpcforum.pl/topic/475423-info-uwaga-na-klucze-z-allegro/

Opublikowano

Czyli żadnych banów nie ma? Nie jestem pewien co do tej Rosyjskiej wersji gry :P Nie chodzi tu o sam język, ponieważ ów znam, ale o sam fakt, że to mogą być nie do końca legalne klucze.

Opublikowano

Czyli żadnych banów nie ma? Nie jestem pewien co do tej Rosyjskiej wersji gry :P Nie chodzi tu o sam język, ponieważ ów znam, ale o sam fakt, że to mogą być nie do końca legalne klucze.

Nie sądze żę to ruskie kody bo mój kolega kupił od nich odrazu polski

graphic.png

Opublikowano

Nie sądze żę to ruskie kody bo mój kolega kupił od nich odrazu polski

Cytat z aukcji:

Gra jest w wersji rosyjskiej jednak na maila otrzymasz prostą instrukcję krok-po-kroku jak ustawić język polski.

Opublikowano

Po prostu sobie spolszczysz. Po problemie.

Kolego, ale czytaj dokładnie. Język problemem nie jest, ponieważ Rosyjski znam. Chodzi mi o gwarancje legalnego pochodzenia klucza.

Opublikowano

Kolejna osoba, która pisze 928024801248 temat o tym samym, za chwilę ktoś mi będzie pisał bzdury o blokadzie regionalnej... Ehh.

Kupując klucz na allegro zawiązujesz umowę, jeżeli klucz będzie wadliwy, niezgodny z opisem aukcji to możesz pisać do allegro aby zwrócili pieniądze. Chcesz wiedzieć, czy klucz jest legalny ? Oczywiście, że jest. Jedyne co go różni od naszych to język i cena. Nie masz się czego obawiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...